Březen 24, 201015 r Autor ježiš, to bylo trošku ze slabšího soudku co? .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> narozdíl od někoho si čistím zuby a používám ustní vodu a to jen proto že ten smrad musíš nějak přehlušit
Březen 24, 201015 r Dave vypadá to že budu mít ty lišty boční a to dokonce z nové FII RS,tak jestli ještě budeš chtít tak se domluvíme jo tak to sa tesim potom daj vedet ze jak to vyzera a co by to pytalo
Březen 24, 201015 r Autor no tak na to by som sa teda fakt pozrel srandista .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> opravdu...není problém...ale v práci na to nemám čas....
Březen 24, 201015 r Autor no tak na to by som sa teda fakt pozrel srandista .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> opravdu...není problém...ale v práci na to nemám čas....
Březen 24, 201015 r no nevěřili.......co když mám 30cm nebo naopak jen 20 ať napíšu cokoliv nebudete věřit to je už mooc,se tady pochčiju smíchy z toho dneška :smich: jinak pokud by ti na něj nestačil metr tak tu mám lesnický pásmo 15m
Březen 24, 201015 r Autor to je už mooc,se tady pochčiju smíchy z toho dneška jinak pokud by ti na něj nestačil metr tak tu mám lesnický pásmo 15m .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> já tu mám taky ale 30m
Březen 24, 201015 r Autor oplatky??tatranky tam rozdáváte .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> ne úplatky...neznáš.....já je i beru
Březen 24, 201015 r opravdu...není problém...ale v práci na to nemám čas.... jaaaaj ty...nepochopil si to cele...ide o to spravit fotku za jazdy nech to je rozmazane a ne si to rozmazat...
Březen 24, 201015 r no já myslel sperma Dave ale jestli tě kaviár láká tak jdi do toho pak nám tady poreferuješ
Březen 24, 201015 r no ja viem, ale tak pri tom ako sa tu casto spominaju sracky tak by som sa necudoval mozno o tom jirko nieco vie
Březen 24, 201015 r Jirko,myslím boční prahový lišty,asi je budu mít a to z FII RS je nekde nejaky foto jak to vypada ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.