Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 ježiš, to bylo trošku ze slabšího soudku co? .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> narozdíl od někoho si čistím zuby a používám ustní vodu a to jen proto že ten smrad musíš nějak přehlušit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Dave vypadá to že budu mít ty lišty boční a to dokonce z nové FII RS,tak jestli ještě budeš chtít tak se domluvíme jo tak to sa tesim potom daj vedet ze jak to vyzera a co by to pytalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 no tak na to by som sa teda fakt pozrel srandista .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> opravdu...není problém...ale v práci na to nemám čas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 ty Máro,ty seš úplnej nadsamec teda ty nadclovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 já bych radši koukl na nějaký paradní kozičky :palec2: tak to ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 no tak na to by som sa teda fakt pozrel srandista .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> opravdu...není problém...ale v práci na to nemám čas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 ne, jen jsem čistotnej a nechodím do práce tak jak vstanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 no nevěřili.......co když mám 30cm nebo naopak jen 20 ať napíšu cokoliv nebudete věřit to je už mooc,se tady pochčiju smíchy z toho dneška :smich: jinak pokud by ti na něj nestačil metr tak tu mám lesnický pásmo 15m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 ne, jen jsem čistotnej a nechodím do práce tak jak vstanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 myslíš že někdo chodí v pyžamu do práce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 pánové...jedu rozdat nějaký úplatky...tak tu nezlobte...ano.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 myslíš že někdo chodí v pyžamu do práce? je to empík..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 to je už mooc,se tady pochčiju smíchy z toho dneška jinak pokud by ti na něj nestačil metr tak tu mám lesnický pásmo 15m .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> já tu mám taky ale 30m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 oplatky??tatranky tam rozdáváte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 oplatky??tatranky tam rozdáváte .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> ne úplatky...neznáš.....já je i beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 opravdu...není problém...ale v práci na to nemám čas.... jaaaaj ty...nepochopil si to cele...ide o to spravit fotku za jazdy nech to je rozmazane a ne si to rozmazat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 ne úplatky...neznáš.....já je i beru ee to neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 já vím Dave..klídek nejsem blbej...jen prudím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 ee to neznám jsi tedy blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 já bych taky něco nějaké slečně rozmazal na kozách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 nejake to hovno ty fekalista? lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 no já myslel sperma Dave ale jestli tě kaviár láká tak jdi do toho pak nám tady poreferuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 no ja viem, ale tak pri tom ako sa tu casto spominaju sracky tak by som sa necudoval mozno o tom jirko nieco vie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Jirko,myslím boční prahový lišty,asi je budu mít a to z FII RS je nekde nejaky foto jak to vypada ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.