Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

ted je výhoda, že jsou supermárkety co maj nonstop ...tam si nakoupím a v noci v práci hoduju...tedy občas, když je porucha...mám na starosti údržbu a opravy nepřetržitýho provozu....svolám lidi rozdán úkoly a jdu jíst...

jo to ja taky vždycky v patek našim řikal že nemužu jet s nima na chatu že se musim učit....pak naši odjeli a ja celej vikend pro...l a v bytě jen pro sebe prop...chal jeeee to byly časy.......ok marku potrestam ji zkratim ji příděly potravin na polovic

• Autor

přísnost musí být...tak je to správné

jasny kázen musí byt!!!

• Autor

a zase jsem u žrádla jako včera....co nějaký baby....

• Autor
no jo, jenže já se musím učit kvůli práci, to je něco jinýho

:smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich:

baby baby..... co to je ??? kazit si chlastani řečmi o pí...inách....... :D :D :D .....

• Autor

jste normální? nebo 4%

Upraveno od Marek

• Autor

že jo...já taky....v kolektivu oblíben..to je důležité...ale plati si budete sami účet...jasný...

a sakra zeptam se na nazor manželky co o mě řekne.... :D .... i když proti hochum nic nemam dokonce i jednu takovou dvojici znam a už sem tam s manželkou u nich byl na navštěvě....trochu divny ale no problem

• Autor

ani já nemá probléma dvojicema kluk@kluk nebo holka@holka...dokonce jedny dívčiny máme v baráku...ale je zajímavý že jsem vypozoroval, že jedna je vždycky hezká a druhá....ne

stejně to vypadá, že ta hospoda je dělaná jen pro nás, bo sem nikdo nechodí, nebo se nás všichni bojej???

to je taky fakt sestra toho jednoho hocha je lezba(rodičum se pěkně povedli .--))) ) a ta je škareda jak ..... no hruza

• Autor

asi ...účast je jen: Marek, Raca a Standis.....

je toho tahy holt vic stando tak se to ještě víc roztřištilo..... dal bych tomu ještě čas

tady je vidět že fabiatici nejsou žadny alkoholici

• Autor

ale jsou...já mám rád pivo...a hlavně dobrou whisku....nebo cognac....

ne whisku ne.....to já nemužu mě to strašně smrdi nevim asi nejsem fajnšmekr já spíš jen pivečko a když se rozdovadim tak čistou vodečku nebo ferneta

• Autor

vodčku ale z mrazáku a finskou...to taky...a ještě bechču z marazáku...sakra já piju všechno...

• Autor

a co je bomba je Hennessy cognac..libovka.....no a Metaxa taky...občas náš majitel udělá u něj na baráku slezinu a tam se pije...

Upraveno od Marek

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.