Duben 21, 200916 r Autor ted je výhoda, že jsou supermárkety co maj nonstop ...tam si nakoupím a v noci v práci hoduju...tedy občas, když je porucha...mám na starosti údržbu a opravy nepřetržitýho provozu....svolám lidi rozdán úkoly a jdu jíst...
Duben 21, 200916 r jo to ja taky vždycky v patek našim řikal že nemužu jet s nima na chatu že se musim učit....pak naši odjeli a ja celej vikend pro...l a v bytě jen pro sebe prop...chal jeeee to byly časy.......ok marku potrestam ji zkratim ji příděly potravin na polovic
Duben 21, 200916 r Autor že jo...já taky....v kolektivu oblíben..to je důležité...ale plati si budete sami účet...jasný...
Duben 21, 200916 r a sakra zeptam se na nazor manželky co o mě řekne.... .... i když proti hochum nic nemam dokonce i jednu takovou dvojici znam a už sem tam s manželkou u nich byl na navštěvě....trochu divny ale no problem
Duben 21, 200916 r Autor ani já nemá probléma dvojicema kluk@kluk nebo holka@holka...dokonce jedny dívčiny máme v baráku...ale je zajímavý že jsem vypozoroval, že jedna je vždycky hezká a druhá....ne
Duben 21, 200916 r stejně to vypadá, že ta hospoda je dělaná jen pro nás, bo sem nikdo nechodí, nebo se nás všichni bojej???
Duben 21, 200916 r to je taky fakt sestra toho jednoho hocha je lezba(rodičum se pěkně povedli .--))) ) a ta je škareda jak ..... no hruza
Duben 21, 200916 r je toho tahy holt vic stando tak se to ještě víc roztřištilo..... dal bych tomu ještě čas
Duben 21, 200916 r ne whisku ne.....to já nemužu mě to strašně smrdi nevim asi nejsem fajnšmekr já spíš jen pivečko a když se rozdovadim tak čistou vodečku nebo ferneta
Duben 21, 200916 r Autor vodčku ale z mrazáku a finskou...to taky...a ještě bechču z marazáku...sakra já piju všechno...
Duben 21, 200916 r Autor a co je bomba je Hennessy cognac..libovka.....no a Metaxa taky...občas náš majitel udělá u něj na baráku slezinu a tam se pije... Upraveno Duben 21, 200916 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.