Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ted je výhoda, že jsou supermárkety co maj nonstop ...tam si nakoupím a v noci v práci hoduju...tedy občas, když je porucha...mám na starosti údržbu a opravy nepřetržitýho provozu....svolám lidi rozdán úkoly a jdu jíst...

Vloženo

jo to ja taky vždycky v patek našim řikal že nemužu jet s nima na chatu že se musim učit....pak naši odjeli a ja celej vikend pro...l a v bytě jen pro sebe prop...chal jeeee to byly časy.......ok marku potrestam ji zkratim ji příděly potravin na polovic

Vloženo

a sakra zeptam se na nazor manželky co o mě řekne.... :D .... i když proti hochum nic nemam dokonce i jednu takovou dvojici znam a už sem tam s manželkou u nich byl na navštěvě....trochu divny ale no problem

Vloženo

ani já nemá probléma dvojicema kluk@kluk nebo holka@holka...dokonce jedny dívčiny máme v baráku...ale je zajímavý že jsem vypozoroval, že jedna je vždycky hezká a druhá....ne

Vloženo

ne whisku ne.....to já nemužu mě to strašně smrdi nevim asi nejsem fajnšmekr já spíš jen pivečko a když se rozdovadim tak čistou vodečku nebo ferneta

Vloženo (editace)

a co je bomba je Hennessy cognac..libovka.....no a Metaxa taky...občas náš majitel udělá u něj na baráku slezinu a tam se pije...

Editováno: , autor: Marek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...