Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ted je výhoda, že jsou supermárkety co maj nonstop ...tam si nakoupím a v noci v práci hoduju...tedy občas, když je porucha...mám na starosti údržbu a opravy nepřetržitýho provozu....svolám lidi rozdán úkoly a jdu jíst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jo to ja taky vždycky v patek našim řikal že nemužu jet s nima na chatu že se musim učit....pak naši odjeli a ja celej vikend pro...l a v bytě jen pro sebe prop...chal jeeee to byly časy.......ok marku potrestam ji zkratim ji příděly potravin na polovic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 přísnost musí být...tak je to správné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jasny kázen musí byt!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no jo, jenže já se musím učit kvůli práci, to je něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 a zase jsem u žrádla jako včera....co nějaký baby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no jo, jenže já se musím učit kvůli práci, to je něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 co s babama??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 baby baby..... co to je ??? kazit si chlastani řečmi o pí...inách....... :D ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) jste normální? nebo 4% Editováno: 21. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 já taky nevím co tím chtěl básník řící Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jste normální? nebo 4% jsem rád, že jsi s náma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 že jo...já taky....v kolektivu oblíben..to je důležité...ale plati si budete sami účet...jasný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to je škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 a sakra zeptam se na nazor manželky co o mě řekne.... .... i když proti hochum nic nemam dokonce i jednu takovou dvojici znam a už sem tam s manželkou u nich byl na navštěvě....trochu divny ale no problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ani já nemá probléma dvojicema kluk@kluk nebo holka@holka...dokonce jedny dívčiny máme v baráku...ale je zajímavý že jsem vypozoroval, že jedna je vždycky hezká a druhá....ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 stejně to vypadá, že ta hospoda je dělaná jen pro nás, bo sem nikdo nechodí, nebo se nás všichni bojej??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to je taky fakt sestra toho jednoho hocha je lezba(rodičum se pěkně povedli .--))) ) a ta je škareda jak ..... no hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 asi ...účast je jen: Marek, Raca a Standis..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 je toho tahy holt vic stando tak se to ještě víc roztřištilo..... dal bych tomu ještě čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tady je vidět že fabiatici nejsou žadny alkoholici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ale jsou...já mám rád pivo...a hlavně dobrou whisku....nebo cognac.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ne whisku ne.....to já nemužu mě to strašně smrdi nevim asi nejsem fajnšmekr já spíš jen pivečko a když se rozdovadim tak čistou vodečku nebo ferneta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 vodčku ale z mrazáku a finskou...to taky...a ještě bechču z marazáku...sakra já piju všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) a co je bomba je Hennessy cognac..libovka.....no a Metaxa taky...občas náš majitel udělá u něj na baráku slezinu a tam se pije... Editováno: 21. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.