davidenqo Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 jeee nazdar jiri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 myslím že je to tak horká novinka že ne,ale zkusím se mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Jirko,myslím že budou podobný jako tyto http://new.skoda-auto.com/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=KDA700003&searchcat=0000000143&ref=%3fc%3d0000000143 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Dave,co ty budeš je popř.teda chtít?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Dneska ji nekdo chytne .... kua to je den .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 díval ses na ty lišty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 díval ,.... uvidíme jak bude to RS ko ... pripdne bych do nich šel ... / at si taky vydelas a mate se doma dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 tak když mi za ně dáš to co chtěj ve škodě auto tak to se budeme mít dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 mrkni na toto,už se to blíží http://www.youtube.com/watch?v=23ej5WEFyik&feature=player_embedded# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 tak úplatky rozdaný...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 No vidis to ty kluku Btw kdyz ti za ne dam to co chtej ve skodovce tak zdivocis a budes tu machrovat jak mara ... to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 tak to bych byl úplně full potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Dave,co ty budeš je popř.teda chtít?? daj mi pls cenu a ja ti poviem, bo mam kamosa co robi u nas v skodovke kde chodim aj na garancky a on to ma za nakupne ceny, cize neviem ako by to bolo lacnejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Dneska ji nekdo chytne .... kua to je den .. tak to aby som radsej neprudil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 No vidis to ty kluku Btw kdyz ti za ne dam to co chtej ve skodovce tak zdivocis a budes tu machrovat jak mara ... to ne hele na mě se vyser..jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 ty bez taky do zeme zaslibeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Jiříku....neser......že jsi nasranej z práce nebo z čeho je tvůj problém..mě do toho netahej...Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 daj mi pls cenu a ja ti poviem, bo mam kamosa co robi u nas v skodovke kde chodim aj na garancky a on to ma za nakupne ceny, cize neviem ako by to bolo lacnejsie cenu ještě nevím,ale zjisti kolik za to chtěj,tipuju tak 1500,- určo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Jiříku....neser......že jsi nasranej z práce nebo z čeho je tvůj problém..mě do toho netahej...Ok Já tě dotoho netahám ... tak do mě nepruď .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 jdu , cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 jdeš už dom??kuava to se někdo má........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 jdu , cau táhni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 tak co jak po obědě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 este pred obedom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 nj nesmíš se v práci jen opalovat venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.