Březen 25, 201015 r čau Ondro Jak tak koukám, tak dnes nebo zítra nejspíš přezuju na letní Dnes je tam opravdu krásně už od rána Upraveno Březen 25, 201015 r od baris
Březen 25, 201015 r hoj borci,no já asi až o víkendu,večer se mi nějak nechce už když dojdu domů ja az asi buduci vikend, ked pojdem k babke tam ich mam na povale, ale uz by som menil hned
Březen 25, 201015 r sem tu pár dní nebyl,byl jsem vybírat auto,má to cenu číst zpátky? nebo to je furt o prdelích,hovnech a o ničem důležitym?
Březen 25, 201015 r hoj borci,no já asi až o víkendu,večer se mi nějak nechce už když dojdu domů Tak o víkendu má pršet, tak se na to vrhnu beď dneska odpoledne a nebo zítra mám volno, tak bude času dost
Březen 25, 201015 r sem tu pár dní nebyl,byl jsem vybírat auto,má to cenu číst zpátky? nebo to je furt o prdelích,hovnech a o ničem důležitym? urazas? my sme tu len sama inteligencia
Březen 25, 201015 r Tak o víkendu má pršet, tak se na to vrhnu beď dneska odpoledne a nebo zítra mám volno, tak bude času dost si taky sikula?
Březen 25, 201015 r urazas? my sme tu len sama inteligencia jak jinak Dave Upraveno Březen 25, 201015 r od baris
Březen 25, 201015 r urazas? my sme tu len sama inteligencia neurážim,protože jsem stejný těsto, ,ale mohly jste překvapit
Březen 25, 201015 r sem tu pár dní nebyl,byl jsem vybírat auto,má to cenu číst zpátky? nebo to je furt o prdelích,hovnech a o ničem důležitym? no řešili se tu samý vážný a důležitý věci,myslím že bys to měl prostudovat
Březen 25, 201015 r Tak o víkendu má pršet, tak se na to vrhnu beď dneska odpoledne a nebo zítra mám volno, tak bude času dost no tady to dnes vypadá že pršet bude asi už dnes
Březen 25, 201015 r no tě%d tu nebudu asi častěji,budu trávit dost času v dílně u autí tady je to na kraťasy Upraveno Březen 25, 201015 r od azriel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.