Březen 26, 201015 r no krasne rano , hned o osmej dosla navsteva z ciech.....tovar....500 kartovov...
Březen 26, 201015 r no krasne rano , hned o osmej dosla navsteva z ciech.....tovar....500 kartovov... Aspon si zaslouzis vejplatu
Březen 26, 201015 r Autor Máro ty naše sluníčko , copak se děje ? chceš to vědět???? HO*NO......SE DĚJE...
Březen 26, 201015 r Autor čau čau, tu chudáka Máru trápíte už od rána jo? KDO JE U TEBE CHUDÁK...EMPÍKU
Březen 26, 201015 r nevím jak to slušně napsat,ale Marku chováš se opravdu jako fracek,dlouho jsem to bral s nadhledem ale začínáš to přehánět,trošku sebereflexe a nadhledu by ti neuškodilo
Březen 26, 201015 r Autor sorry ale už mě štvete jak se zde o mě vyjadřujete...tak jaká sebereflexe z mojí strany.....
Březen 26, 201015 r to že do sebe vzájemě ryjeme a děláme si srandu si každej z nás vezme s nadhledem a neděláme z toho vrásky a jen se tomu zasmějem,ty se čertíš kvůli každý kravině hned hlavně se ale osobně neurážíme nadávkama apod.
Březen 26, 201015 r Autor NO oNDRO...KDE JSOU NĚJAKÉ nadávky????? ALE TO JE JEDNO.......PRDÍM NA TO......hold budu v práci víc makat a ne tolik serfovat......
Březen 26, 201015 r Myslím že se známe všichni už dost dlouho tak víme jakej kdo je a co od něj čekat Takže buďme v pohodě a nechovejme se jak urážlivý baby
Březen 26, 201015 r to že do sebe vzájemě ryjeme a děláme si srandu si každej z nás vezme s nadhledem a neděláme z toho vrásky a jen se tomu zasmějem,ty se čertíš kvůli každý kravině hned hlavně se ale osobně neurážíme nadávkama apod. To chce klid i trpaslici meli svyho brumlu
Březen 26, 201015 r jj nadhlad a kazdy z nas vie ze ide len o srandu aj ked niekto niekomu napise nieco drsnejsie...
Březen 26, 201015 r Autor Myslím že se známe všichni už dost dlouho tak víme jakej kdo je a co od něj čekat Takže buďme v pohodě a nechovejme se jak urážlivý baby nejsem uraženej..jen budu víc makat......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.