Březen 26, 201015 r Autor To chce klid i trpaslici meli svyho brumlu a šmoulové svýho taťku šmoulu....
Březen 26, 201015 r nevím jak to slušně napsat,ale Marku chováš se opravdu jako fracek,dlouho jsem to bral s nadhledem ale začínáš to přehánět,trošku sebereflexe a nadhledu by ti neuškodilo +1 plně souhlasím
Březen 26, 201015 r Autor Máro minimálně tvůj zaměstnavatel bude mít radost jemu je to jedno... důležitý, že když je průser...vyřeší se...jako teď když potřeboval během 1h nový poličky do karavanu.....no a za hodinu je měl...a vo tom to je
Březen 26, 201015 r narozdíl od tebe tam žádný nemám, umím to brát s nadhledem, ne jak ty, sým rejpeš a máš narážky, ale když má někdo něco na tebe, tak se hned nasereš, to není dobrý
Březen 26, 201015 r Autor OK....ale já se alespoň na předchozí stránce všem omluvil...to nikdo jinej z Vás neudělal a neříkej že by jste se neměli tak za co omlouvat.......tak co ještě víc chcete?.....a neboj nekončím zde.....
Březen 26, 201015 r Tady to ale nesmíš brát tak vážně, stejně tu každej píše jen plky ( čti velmi inteligentní názory a postřehy ) Takže to ber s nadhledem a zasměj se tomu jako ostatní A je dobře že zde nekončíš
Březen 26, 201015 r no co bych si bez Vá asi počal....že...... přesně tak, bys to bez nás ani nevydržel
Březen 26, 201015 r Jen bych chtěl říct, že některé věci jsou reálné no občas si i něco takovýho najde
Březen 26, 201015 r Autor Jen bych chtěl říct, že některé věci jsou reálné co něco konkrétního myslíš....
Březen 26, 201015 r Libore nepůjdeš s náma na Serje?? co není u systému, tak jsem od něj nic neslyšel, tak nevím, ale klidně bych i zašel, a kdy to je?
Březen 26, 201015 r Včera sem vzal auták do WAPU , to byl záhul ... Dostat z toho ty sračky... bude to chcit tak ještě jednou ta největší masnota je přyč ale uplně spokojenej nejsem
Březen 26, 201015 r takže pánové za včerejší výkon doma jsem si zasloužil škodovácký sluneční brýle,těd jsem si je byl vyzvednout... kdyby to tak fungovalo u štelováku co jsem bral,tak mladou nepustim z ložnice a furt se na ni válim
Březen 26, 201015 r co není u systému, tak jsem od něj nic neslyšel, tak nevím, ale klidně bych i zašel, a kdy to je? http://www.musiczone.cz/bleskovka-7313/serj-tankian-elect-the-dead-symphony-incheba-arena
Březen 26, 201015 r Včera sem vzal auták do WAPU , to byl záhul ... Dostat z toho ty sračky... bude to chcit tak ještě jednou ta největší masnota je přyč ale uplně spokojenej nejsem to věřím,chce to nějakej slušnej šampon a ten to taky veme dolů pak
Březen 26, 201015 r takže pánové za včerejší výkon doma jsem si zasloužil škodovácký sluneční brýle,těd jsem si je byl vyzvednout... kdyby to tak fungovalo u štelováku co jsem bral,tak mladou nepustim z ložnice a furt se na ni válim Azi : ty ses jak pes rodicu , kdyz po tom hajzlikovi neco chci musim mu dat piskotek :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.