Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nevím jak to slušně napsat,ale Marku chováš se opravdu jako fracek,dlouho jsem to bral s nadhledem ale začínáš to přehánět,trošku sebereflexe a nadhledu by ti neuškodilo

+1 plně souhlasím

Vloženo

Máro biggrin.gif minimálně tvůj zaměstnavatel bude mít radost biggrin.gif

jemu je to jedno...bleh.gif důležitý, že když je průser...vyřeší se...jako teď když potřeboval během 1h nový poličky do karavanu.....no a za hodinu je měl...a vo tom to jepost-23-1156182784.gif

Vloženo

narozdíl od tebe tam žádný nemám, umím to brát s nadhledem, ne jak ty, sým rejpeš a máš narážky, ale když má někdo něco na tebe, tak se hned nasereš, to není dobrý ;)

Vloženo

OK....ale já se alespoň na předchozí stránce všem omluvil...to nikdo jinej z Vás neudělal a neříkej že by jste se neměli tak za co omlouvat.......tak co ještě víc chcete?.....a neboj nekončím zde.....

Vloženo

Tady to ale nesmíš brát tak vážně, stejně tu každej píše jen plky ( čti velmi inteligentní názory a postřehy :smich: ) Takže to ber s nadhledem a zasměj se tomu jako ostatní :) A je dobře že zde nekončíš :palec2:

Vloženo

Včera sem vzal auták do WAPU , to byl záhul ... Dostat z toho ty sračky... bude to chcit tak ještě jednou ta největší masnota je přyč ale uplně spokojenej nejsem :D

Vloženo

takže pánové za včerejší výkon doma :D jsem si zasloužil škodovácký sluneční brýle,těd jsem si je byl vyzvednout... kdyby to tak fungovalo u štelováku co jsem bral,tak mladou nepustim z ložnice a furt se na ni válim  :smich:

Vloženo

Včera sem vzal auták do WAPU , to byl záhul ... Dostat z toho ty sračky... bude to chcit tak ještě jednou ta největší masnota je přyč ale uplně spokojenej nejsem :D

to věřím,chce to nějakej slušnej šampon a ten to taky veme dolů pak

Vloženo

takže pánové za včerejší výkon doma :D jsem si zasloužil škodovácký sluneční brýle,těd jsem si je byl vyzvednout... kdyby to tak fungovalo u štelováku co jsem bral,tak mladou nepustim z ložnice a furt se na ni válim  :smich:

Azi : ty ses jak pes rodicu , kdyz po tom hajzlikovi neco chci musim mu dat piskotek :smich: :smich: :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...