Marek Vloženo 26. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 To chce klid i trpaslici meli svyho brumlu a šmoulové svýho taťku šmoulu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 život musíme brát s humorem,známe se tak se kuava musíme trošku škádlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 nevím jak to slušně napsat,ale Marku chováš se opravdu jako fracek,dlouho jsem to bral s nadhledem ale začínáš to přehánět,trošku sebereflexe a nadhledu by ti neuškodilo +1 plně souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Máro minimálně tvůj zaměstnavatel bude mít radost jemu je to jedno... důležitý, že když je průser...vyřeší se...jako teď když potřeboval během 1h nový poličky do karavanu.....no a za hodinu je měl...a vo tom to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 +1 plně souhlasím libore.....klid....a sundej máslo z hlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 narozdíl od tebe tam žádný nemám, umím to brát s nadhledem, ne jak ty, sým rejpeš a máš narážky, ale když má někdo něco na tebe, tak se hned nasereš, to není dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 OK....ale já se alespoň na předchozí stránce všem omluvil...to nikdo jinej z Vás neudělal a neříkej že by jste se neměli tak za co omlouvat.......tak co ještě víc chcete?.....a neboj nekončím zde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Tady to ale nesmíš brát tak vážně, stejně tu každej píše jen plky ( čti velmi inteligentní názory a postřehy ) Takže to ber s nadhledem a zasměj se tomu jako ostatní A je dobře že zde nekončíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 no co bych si bez Vá asi počal....že...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Jen bych chtěl říct, že některé věci jsou reálné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 no co bych si bez Vá asi počal....že...... přesně tak, bys to bez nás ani nevydržel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Jen bych chtěl říct, že některé věci jsou reálné no občas si i něco takovýho najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Jen bych chtěl říct, že některé věci jsou reálné a to například? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Libore nepůjdeš s náma na Serje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Třeba sexuální úchylky některých jedinců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Jen bych chtěl říct, že některé věci jsou reálné co něco konkrétního myslíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Třeba sexuální úchylky některých jedinců kterých??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Libore nepůjdeš s náma na Serje?? co není u systému, tak jsem od něj nic neslyšel, tak nevím, ale klidně bych i zašel, a kdy to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Libore u nás v civilizaci :DD Maro : Dave , Libor , #*#* a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Včera sem vzal auták do WAPU , to byl záhul ... Dostat z toho ty sračky... bude to chcit tak ještě jednou ta největší masnota je přyč ale uplně spokojenej nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 takže pánové za včerejší výkon doma jsem si zasloužil škodovácký sluneční brýle,těd jsem si je byl vyzvednout... kdyby to tak fungovalo u štelováku co jsem bral,tak mladou nepustim z ložnice a furt se na ni válim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Třeba sexuální úchylky některých jedinců jj to tu máme asi všichni něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 co není u systému, tak jsem od něj nic neslyšel, tak nevím, ale klidně bych i zašel, a kdy to je? http://www.musiczone.cz/bleskovka-7313/serj-tankian-elect-the-dead-symphony-incheba-arena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Včera sem vzal auták do WAPU , to byl záhul ... Dostat z toho ty sračky... bude to chcit tak ještě jednou ta největší masnota je přyč ale uplně spokojenej nejsem to věřím,chce to nějakej slušnej šampon a ten to taky veme dolů pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 takže pánové za včerejší výkon doma jsem si zasloužil škodovácký sluneční brýle,těd jsem si je byl vyzvednout... kdyby to tak fungovalo u štelováku co jsem bral,tak mladou nepustim z ložnice a furt se na ni válim Azi : ty ses jak pes rodicu , kdyz po tom hajzlikovi neco chci musim mu dat piskotek :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.