Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to věřím,chce to nějakej slušnej šampon a ten to taky veme dolů pak

Covece tam je takovej suprovej 2 box , mas tam normalne tlakovku wapku + druhou wapku s kartacem ... + klasika programy , tak sem to hodil saponatem , horka voda a jelo to dolu ... ale proste to chce pockat az se to odmoci nemel sem moc casu tak to bylo rychle sundani nejvestsiho bordelu ( i tak ale prokoukla o 150% ) :D

Azi : ty ses jak pes rodicu , kdyz po tom hajzlikovi neco chci musim mu dat piskotek  :smich: :smich: :smich:

njn ... ten pes neni hloupej :D ví co chce :smich::smich::smich:

Covece tam je takovej suprovej 2 box , mas tam normalne tlakovku wapku + druhou wapku s kartacem ... + klasika programy , tak sem to hodil saponatem , horka voda a jelo to dolu ... ale proste to chce pockat az se to odmoci nemel sem moc casu tak to bylo rychle sundani nejvestsiho bordelu ( i tak ale prokoukla o 150% ) :D

hele já to včera drhnul studenou,protože jak tam mam smulu ze stromu na střeše nalepenou od loňska ,tak když jsem to drhnul teplou,tak jsem to rozmrdával a stejně to nešlo dolů.. zkoušel jsem x přípravků na odstranění smůly a nic nepomáhá  :feve::feve::feve:

Libore nepůjdeš s náma na Serje??

co to jeeee?

Třeba sexuální úchylky některých jedinců :D

vid jirko... :D:D:D

Včera sem vzal auták do WAPU , to byl záhul ... Dostat z toho ty sračky... bude to chcit tak ještě jednou ta největší masnota je přyč ale uplně spokojenej nejsem :D

ja som si zohnal taku nejaku kyselinu na disky co sme ked som este v aaa auto robil davali na kolesa, len to tam das a spina zleze sama dole :D

vid jirko... :D:D:D

Serj Tankian

co to jeeee?

tady sem to chtěl,Serj Tankian,zpěvák ze SOAD

pokud je to wapka na horkou vodu tak to je super :palec2:

to mi nic nehovori :D

poznam len tarkan - simarik

lol lol lol

Upraveno od davidenqo

ja som si zohnal taku nejaku kyselinu na disky co sme ked som este v aaa auto robil davali na kolesa, len to tam das a spina zleze sama dole :D

Jasne .. asi tu kyselinu nebudes davat na karoserii ne :D

Ondro - hazis perly svinim ... :D On je discofil :DD

Jasne .. asi tu kyselinu nebudes davat na karoserii ne :D

na karoseriu nie jedine ak velmi velmi rozriedenu ale nemam tak spinave auto ze by to bolo nutne, ani neviem ci to je kyselina my sme to tam len tak volali... ale fakt super vec , das na kolesa umyjes a ta cernota ide sama dole :)

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

to mi nic nehovori :D

poznam len tarkan - simarik

lol lol lol

máš velký kulturní mezery chlape ;)

joo táák,tak to je jasný potom :smich:

kazdy to svoje :p

hele seš po koncertě schopnej zařídit nějaký kulturní vyžití??nějaký kamarádky aby s náma popř.zapařili?? :)

Ondro : no tak pocitam zena pujde semnou , takze s timhle pase :DD Kulturni vyziti muze byt :D to neco zajistime

všichni jste paka :D co taková klasika jako Alkehol,tři ségry,Plastic people a další....nebudu podporovat muzikanty,kterým nerozumim co zpívají... :smich::smich::smich:

všichni jste paka :D co taková klasika jako Alkehol,tři ségry,Plastic people a další....nebudu podporovat muzikanty,kterým nerozumim co zpívají... :smich::smich::smich:

Azi : covece ja tu treba chodim na brutus atd... takze o klasice nemluv .. Arakain , Segry, AB Band, Alkaci , Harlej , Kreyson ... To ja rad :D:palec2: :palec2:

Ondro : no tak pocitam zena pujde semnou , takze s timhle pase :DD Kulturni vyziti muze byt :D to neco zajistime

jj u tebe je to jasný,ale tak má třebas žena nějakou pěknou kámošku ;)

nalaď rockzone,hrají nové Deftones teď :palec2:

To já jedu imrvére :D

Nejlepší ráno ty dva kokoti ... co se porad hadaj :D

jj někdy je to na pochcání co tam blbouni dělaj lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.