Březen 26, 201015 r to věřím,chce to nějakej slušnej šampon a ten to taky veme dolů pak Covece tam je takovej suprovej 2 box , mas tam normalne tlakovku wapku + druhou wapku s kartacem ... + klasika programy , tak sem to hodil saponatem , horka voda a jelo to dolu ... ale proste to chce pockat az se to odmoci nemel sem moc casu tak to bylo rychle sundani nejvestsiho bordelu ( i tak ale prokoukla o 150% )
Březen 26, 201015 r Azi : ty ses jak pes rodicu , kdyz po tom hajzlikovi neco chci musim mu dat piskotek :smich: njn ... ten pes neni hloupej ví co chce Covece tam je takovej suprovej 2 box , mas tam normalne tlakovku wapku + druhou wapku s kartacem ... + klasika programy , tak sem to hodil saponatem , horka voda a jelo to dolu ... ale proste to chce pockat az se to odmoci nemel sem moc casu tak to bylo rychle sundani nejvestsiho bordelu ( i tak ale prokoukla o 150% ) hele já to včera drhnul studenou,protože jak tam mam smulu ze stromu na střeše nalepenou od loňska ,tak když jsem to drhnul teplou,tak jsem to rozmrdával a stejně to nešlo dolů.. zkoušel jsem x přípravků na odstranění smůly a nic nepomáhá
Březen 26, 201015 r Včera sem vzal auták do WAPU , to byl záhul ... Dostat z toho ty sračky... bude to chcit tak ještě jednou ta největší masnota je přyč ale uplně spokojenej nejsem ja som si zohnal taku nejaku kyselinu na disky co sme ked som este v aaa auto robil davali na kolesa, len to tam das a spina zleze sama dole
Březen 26, 201015 r Covece tam je takovej suprovej 2 box , mas tam normalne tlakovku wapku + druhou wapku s kartacem ... + klasika programy , tak sem to hodil saponatem , horka voda a jelo to dolu ... ale proste to chce pockat az se to odmoci nemel sem moc casu tak to bylo rychle sundani nejvestsiho bordelu ( i tak ale prokoukla o 150% ) pokud je to wapka na horkou vodu tak to je super
Březen 26, 201015 r tady sem to chtěl,Serj Tankian,zpěvák ze SOAD to mi nic nehovori poznam len tarkan - simarik lol Upraveno Březen 26, 201015 r od davidenqo
Březen 26, 201015 r ja som si zohnal taku nejaku kyselinu na disky co sme ked som este v aaa auto robil davali na kolesa, len to tam das a spina zleze sama dole Jasne .. asi tu kyselinu nebudes davat na karoserii ne
Březen 26, 201015 r tady sem to chtěl,Serj Tankian,zpěvák ze SOAD Ondro - hazis perly svinim ... On je discofil :DD
Březen 26, 201015 r Jasne .. asi tu kyselinu nebudes davat na karoserii ne na karoseriu nie jedine ak velmi velmi rozriedenu ale nemam tak spinave auto ze by to bolo nutne, ani neviem ci to je kyselina my sme to tam len tak volali... ale fakt super vec , das na kolesa umyjes a ta cernota ide sama dole
Březen 26, 201015 r to mi nic nehovori poznam len tarkan - simarik lol máš velký kulturní mezery chlape
Březen 26, 201015 r hele seš po koncertě schopnej zařídit nějaký kulturní vyžití??nějaký kamarádky aby s náma popř.zapařili??
Březen 26, 201015 r Ondro : no tak pocitam zena pujde semnou , takze s timhle pase :DD Kulturni vyziti muze byt to neco zajistime
Březen 26, 201015 r všichni jste paka co taková klasika jako Alkehol,tři ségry,Plastic people a další....nebudu podporovat muzikanty,kterým nerozumim co zpívají...
Březen 26, 201015 r všichni jste paka co taková klasika jako Alkehol,tři ségry,Plastic people a další....nebudu podporovat muzikanty,kterým nerozumim co zpívají... Azi : covece ja tu treba chodim na brutus atd... takze o klasice nemluv .. Arakain , Segry, AB Band, Alkaci , Harlej , Kreyson ... To ja rad :palec2:
Březen 26, 201015 r Ondro : no tak pocitam zena pujde semnou , takze s timhle pase :DD Kulturni vyziti muze byt to neco zajistime jj u tebe je to jasný,ale tak má třebas žena nějakou pěknou kámošku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.