Evers Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Imodium tam hraje ten jeden kokot z RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 znám od nich max.asi tak 2 písníčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 ja prave rikal ze si to najdu a ted sem si na to vzpomnel Kua ty Bon Jovi sladaky to je taky pecka To ja muzu ... to zeny tecou Naopak RHCP me moc neberou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 já RHCP nikdy nijak nebral,ale od Californication a dál je mám rád a poslechnu je rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Ondro, Jirko: docela bych na něj zašel, ale jak se pak dostat domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Ráno / další den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 no tak je to až v červnu, tak to bude venku teplo A vy už máte lístky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Ondro, Jirko: docela bych na něj zašel, ale jak se pak dostat domu jj to taky řeším,jak to udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 tak pak někam zajít a zůstat tam až do rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 sou varianty : 1. lemcaca do rana a pak do prdelovic 2. budu muset nabidnout azil ( v pripade Libora , mam trochu strach o svou bezpečnost ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 :smich: mě se neboj, já na chlapský zadky nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Já myslel policejní brutalitu !! Ale když už si zmínil ty prdele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 jojojo, mě bylo hned jasný co myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Liborku : ty ve mě čteš jak v otevřený knížce :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 tak už si tu profláklej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Budu muset trochu zacit mlzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 což takhle český hrady nebo Lipnici? Až bude,pojede někdo? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Ráno / další den to vychází na čtvrtek tuším,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 je to v sobotu ne? takže na neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Ondro nemám páru Azi : na rokove lipnici jsme meli hrat ... bohuzel asi nic .. Ale hrady bych dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Co takhle beerfest ( v Olomouci ??? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 tak pak někam zajít a zůstat tam až do rána jj to by bylo ideální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Já myslel policejní brutalitu !! Ale když už si zmínil ty prdele :_icon_smich2: teda na co ten Libor hned nemyslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 jj to by bylo ideální No jestli je to sobota Navrhuju ... 80ky / 90tky - diskošku ( to i ja zkousnu a zacina to tam zit od 12 do rana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 :_icon_smich2: teda na co ten Libor hned nemyslí no tak znám Jirku né, tak co by mohl jinýho myslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.