Březen 29, 201015 r Jako brigáda na šéfově penise jo? Kam na tydle napady chodíš ? To takhle u MPků chodí jo ?
Březen 29, 201015 r tak mohl si mít brigádu u šéfa Libore netahej nám sem svoje praktiky ze zaměstnání
Březen 29, 201015 r Jako brigáda na šéfově penise jo? Kam na tydle napady chodíš ? To takhle u MPků chodí jo ? no taky tě to hned trklo že?
Březen 29, 201015 r myslis Dave ze treba na Denise ?? nebo si myslel ten "P" no to uz je jedno aj denis uz ma penis proste na chlapovi
Březen 29, 201015 r no taky tě to hned trklo že? No takovoudle blblost nevymyslíš , evidentně Libor už v životě něco zažil
Březen 29, 201015 r no to uz je jedno aj denis uz ma penis proste na chlapovi Ty seš taky homofous , ta Denisa ( jako žena )
Březen 29, 201015 r tak ja napisu Denisa a ty myslis Denis napisu Pavla / myslis Pavel reknu Jiřina / myslis Jirka možná by sis měl někam zajít nebo si to konečně přiznat
Březen 29, 201015 r Tak Liborku se nediv, tobě to snad přijde normální ? no právě že ne, ale vy normální nejste
Březen 29, 201015 r No takovoudle blblost nevymyslíš , evidentně Libor už v životě něco zažil nene, v tomhle jsem nezkušenej a tak to i zůstane
Březen 29, 201015 r tak ja napisu Denisa a ty myslis Denis napisu Pavla / myslis Pavel reknu Jiřina / myslis Jirka možná by sis měl někam zajít nebo si to konečně přiznat ked tak na to pozeram tak som sa asi ojebal som si nejak zle precital a prehodil pady
Březen 29, 201015 r No takovoudle blblost nevymyslíš , evidentně Libor už v životě něco zažil jj asi už byl u šéfa na koberečku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.