davidenqo Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Nekde Dave to sedi ne ? pokoj stal 25,- + 2,- tuzer pro pingla 27/3 = 9 to je taky oblbovak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 dneska nějakej den na pikaču,venku hnusně,mě se nic nechce.....šel bych dom radši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 co ondro dame vecir ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 jj včera jsem čuměl na tenis,tak dneska na to vlítneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 jinak dnes k ránu Berdych vyřadil Federera,docela síla toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 (editace) Sem si řikal že bych tam dneska poslal tenis na wiičku ale sem nějak urvanej , to radší zabijem pár čmoudů Editováno: 31. Březen 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 jj dneska chci překonat 40 000killů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 ahoj kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 nazdar libore no dnes je hnusne konecne si dnes zahram zas countera som nehral asi dva tyzdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 čau Dejve, no hnusně tam je, ale mě to nevadí, stejně se domu dostanu až po 8 večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 dufam ze sa na vikend vylepsi uz chcem prezuvat a farbit brzdy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 tady hlasej ze bude hnusne ,... my hrajem dvojak tak si odfrknu az v nedeli ( jeste ze je volny pondeli ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 já už pezuto mám, ale na brzdy se taky musím vrhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 tady hlasej ze bude hnusne ,... my hrajem dvojak tak si odfrknu az v nedeli ( jeste ze je volny pondeli ) no jak se to vezme, pondělí bude celkem náročný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 ahoj kluci nazdar slečno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 dufam ze sa na vikend vylepsi uz chcem prezuvat a farbit brzdy:D budeš dávat brzdy do latexu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 nazdar slečno ahoj prdelko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 no jak se to vezme, pondělí bude celkem náročný chodíš mrskat??já už se do takovejch akcí radší nepouštím........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 ja to pr**m v ponedli budu relaxovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 jj a když bude hezky půjdu se projít s malou ven a budu sledovat ty nakalený mrskače jak se válej a blijou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Asi tak Akorát tak nafackuju tý svojí ať je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 František našel práci v továrně na konzervovanou zeleninu v Hamé Babice. Jednou takhle přijde domů a přizná se manželce, že má silné nutkání strčit penis do kráječky okurek. Manželka navrhuje, aby šel k psychiatrovi, ale František se chce se svým problémem vyrovnat sám. Za měsíc přijde František domů už v jedenáct a říká: "Pamatuješ si, co jsem ti říkal o kráječce okurek?" "Bože, Františku, snad jsi to neudělal?!" "Udělal" smutně přiznal František. "Ach Bože můj, co se stalo?" "No co by, vyrazili mne z práce" "Ale neeee, ublížila ti ta kráječka okurek?" "Kráječka okurek? Ta dostala taky padáka." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 :DD jooo Maro trklo me to rovnou :DD Dneska nas tu Dave zkousi jak vopice tak jsme na tohle ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 dobrej joke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 budeš dávat brzdy do latexu? teba dam do latexu ked neprestanes len neviem ci mam dat na cierno v predu kotuce a vzadu bubny alebo na cerveno, len tie bubny to vyzera dost divne ked su cervene..alebo dopredu cervene a dozadu cierne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.