Březen 31, 201015 r dobré ranko ... ty noční už je fakt opruz ......... asi budu muset v pondělí resetovat hlavu
Březen 31, 201015 r Co to vzit zelenou RSkou Davide ? Beztak to mas porad zaflakany a nebude to videt
Březen 31, 201015 r ako zelene moze byt dobra ale ne asi k farbe kapucino... nechcem to mat kolotocarske:D
Březen 31, 201015 r mal som takeho tusaka ale tak skusil som ty HOVNO !!!! :smich: ty stou zltou s muskami
Březen 31, 201015 r ako zelene moze byt dobra ale ne asi k farbe kapucino... nechcem to mat kolotocarske:D tak stříkneš zbytek auta do barvy aby ti ladilo ktě zelenejm brzdám
Březen 31, 201015 r teba dam do latexu ked neprestanes len neviem ci mam dat na cierno v predu kotuce a vzadu bubny alebo na cerveno, len tie bubny to vyzera dost divne ked su cervene..alebo dopredu cervene a dozadu cierne... černý nebo stejný co máš barvu auta
Březen 31, 201015 r nebo tak Onrdo takzvane cestou nejmensiho odporu :smich: jj člověk mu taky musí donést vše na zlatým podnose,jinak by to Deva nenapadlo
Březen 31, 201015 r ale no prdelky moje som si pozreal ten DRUHY odkaz od teba jirko...boli tam zaujimave kombinacie ale asi to dam cierne teda..
Březen 31, 201015 r no a takhle to chodi vsude , zepta se na nazor - pak nas zbuzeruje , vefinale tvuj napad vykrade a pomluvi te ze si mu neporadil .. jak rikas ... Des
Březen 31, 201015 r joj ty:D vidim ze ta "dobra nalada" zo vcerajsieho stretu z policajtami nepresla:D
Březen 31, 201015 r hahaha alebo dam ti nejaku primitivnu hadanku zase?:D:D:D: dnes je to jake vyrovnane http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats
Březen 31, 201015 r toho homofouse mi ani nepripominej nebo me nastves třeba ho dnes potkáš na mapě a tam mu to spočítáš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.