Marek Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 já....pohoda...klídek....bez tabáčku ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 tak to je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 já vím...hrajou mi tu mp3 Depeche Mode-Best of Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 no já tu mám puštěný MTV, ale moc tomu pozornost nevěnuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 (editace) MTV je hrůza.... moc kecaj a málo hrajou Editováno: 1. Duben 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 jak se máte kamarádíííííí no nic moc,moc práce,moc zboží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 tady je to dneska a vůbec poslední dobou bída...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 siaaaa uličníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 forky dneska asi nebudou co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 co zoubkař? Jirko...čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 siaaa Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Covece rikal nejaky plomby je potreba udelat , poslala me na RTG a prej mam prijit 29.4. tak sem asi debil nevim na co budu cekat mesic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 asi má moc lidí....moje zubařka má rentgen během 5min v pc...a už vrtá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 siaaa-----------------------kdo mi osvětlí vo co go..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 tak já to balím, pak jsem ještě nakouknu, zatím čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 bus Libore... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 siaaa-----------------------kdo mi osvětlí vo co go..... jediná osoba která ví o co go je Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Covece rikal nejaky plomby je potreba udelat , poslala me na RTG a prej mam prijit 29.4. tak sem asi debil nevim na co budu cekat mesic třeba si myslí že se ti to samo zahojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 jediná osoba která ví o co go je Dave dík za vyčerpávající odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 nj nás tím včera taky dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Maro RTG byl taky hned sem ji ho nesl.. Docela me zaskocila otazkou , co cekam od sveho zubare..... Kua zase vymejslej akorat picoviny. SIAAA - musis na Davidka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 hmmmm ale on tu není...a já nechci čekat..a vy to taky víte...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Maro RTG byl taky hned sem ji ho nesl.. Docela me zaskocila otazkou , co cekam od sveho zubare..... Kua zase vymejslej akorat picoviny. SIAAA - musis na Davidka co asi.....opravu zubů co jiného že? nebo by se s ní dalo i něco jiného????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 ne nedalo , ja fakt nevim ... co to znamena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 nevím proč to neřeknete...já to nechi tady někde hledat...koňové .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.