Duben 8, 201015 r Autor čípoš paprika éšmekelte bertok totóž...šobálot mékenzí fároš hotóš totóž balaton...... Upraveno Duben 8, 201015 r od Marek
Duben 8, 201015 r éšmekelte bertok totóž...šobálot mékenzí fároš hotóš totóž balaton...... co to zas je?
Duben 8, 201015 r čus.....Ondro.....dnesk tu máme MAĎARSKÉ TÉMA čau Marku,jj Maďarsko je fajn,byli jsem tam předloni na dovolené v termálech a super dovolená lidi fajn,prostředí a jídlo vynikající :palec2:
Duben 8, 201015 r Autor čau Marku,jj Maďarsko je fajn,byli jsem tam předloni na dovolené v termálech a super dovolená lidi fajn,prostředí a jídlo vynikající to jo, ale domluv se s nima...hele tchýně je maďarka a když spustí......to je dát jí po tlamě..páč ta řeč není ničemu podobná...
Duben 8, 201015 r Autor jo jinak jsme před velikonocema udili...hmm to je masíčko.........a UPOZORŇUJU VŠECHNY...ŽE JSEM LAKOMEJ A VZORKY NEPOSÍLÁM
Duben 8, 201015 r Autor zadav se tim Pandrholo !! DĚKUJI...VELMI RÁD SE PŘEŽERU....ALE BUDU PŘI TOM NA TEBE MYSLET JO
Duben 8, 201015 r to jo, ale domluv se s nima...hele tchýně je maďarka a když spustí......to je dát jí po tlamě..páč ta řeč není ničemu podobná... no my se domlouvali českoněmeckoanglicky
Duben 8, 201015 r hehe si neměl den jo ? : D no tím to nebylo,jsme vlezli min.na 4 mapy a pokaždý nějakej tupan a wh,tak jsme šli pryč,fakt hnus dmt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.