Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

neboj , zejtra už máš denní ne ? :DD

a to jako proč Jirko? ;)kol1

Práce smrdí , proto se jíííí vyhejbáááám :D

no přece bys to nenechal na mě :kuk: ,mě se taky nechce a snaží se prácivyhejbat co se dá :smich:

kua jak to vyřešit ? :D Že by maďar dojel ??

hele to není vůbec špatnej nápad :palec2: no uvidíme jak se k tomu postaví ;)

se mihnul na facebooku a zmizel posera :D

dneska mám první trénink venku,tak sem zvědavej jak bude kol117

u nas je nadherně ... počítám tak 20

já myslím že se tu ještě ukáže a bude se chtít nějak domluvit aby to časově zvládl lol

nj .. kdyztak se mu to vymysli no : D

ondro dneska by jsme mohli i neco picnou co ty na to ?

SIA

Upraveno od Evers

• Autor

Sorry Dejve , ale tohle už tu je , jak tady v hospodě odemě, tak i v sekci superb.......příště HLEDEJwink.gif

a jinak asi týden stará záležitost  :palec2:

sa poserte, ja som to videl vcera a na do inych hospod nechodim, oblizte mi rit :)

Upraveno od davidenqo

jaaaaaaaaj uplne som nasrany :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive:

babka je u nas a dnes sla k lekarke na prehliadku. rano ju tam zaviezol mamin priatel, a jak idem do roboty pozeram ze telefon si zabudla doma, lebo mala zavolat strykovi ked skonci nech pre nu pride, tak som sa ochotne a dobrovolne prihlasil ze jej ho zanesem,(aspon pridem neskor do roboty a povozim sa po meste :D ) no a dojdem do nemocnice a tam je rampa, s tym som ratal. tak vravim tej este vtedy tete ramparke ci ma pusti dnu ze len dam babke telefon,a ona ze nie bez auta a ja ze kde ho mam nechat sak tu je setko plne(stred mesta+ ranna premavka) ja ze len minutka to bude. no a uz to potom bola pica tlsta stara rozkysnuta. vravim jej ze aj vy budete stara krava. dal som spiatocku a cesto od rampy som na nu nadaval a som to odparkoval hned pred vchod, pica!!! tak som skocil dnu do cakarne a dal telefon a cestou spet som tej onej vratnicke drbnutej odkazal ze by sa vam nieco stalo keby ste ma pustili... :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive: , strasne nervy som mal!!!!

• Autor

sa poserte, ja som to videl vcera a na do inych hospod nechodim, oblizte mi rit smile.gif

aggressive.gifty sprosťákuaggressive.gif ...a je to v téhle naší hospoděbleh.gif ......

• Autor

jaaaaaaaaj uplne som nasrany aggressive.gifaggressive.gifaggressive.gifaggressive.gif

babka je u nas a dnes sla k lekarke na prehliadku. rano ju tam zaviezol mamin priatel, a jak idem do roboty pozeram ze telefon si zabudla doma, lebo mala zavolat strykovi ked skonci nech pre nu pride, tak som sa ochotne a dobrovolne prihlasil ze jej ho zanesem,(aspon pridem neskor do roboty a povozim sa po meste biggrin.gif ) no a dojdem do nemocnice a tam je rampa, s tym som ratal. tak vravim tej este vtedy tete ramparke ci ma pusti dnu ze len dam babke telefon,a ona ze nie bez auta a ja ze kde ho mam nechat sak tu je setko plne(stred mesta+ ranna premavka) ja ze len minutka to bude. no a uz to potom bola pica tlsta stara rozkysnuta. vravim jej ze aj vy budete stara krava. dal som spiatocku a cesto od rampy som na nu nadaval a som to odparkoval hned pred vchod, pica!!! tak som skocil dnu do cakarne a dal telefon a cestou spet som tej onej vratnicke drbnutej odkazal ze by sa vam nieco stalo keby ste ma pustili... aggressive.gifaggressive.gifaggressive.gifaggressive.gif , strasne nervy som mal!!!!

bleh.gifjá to řeším tak, že jim řeknu že jedu vyzvednout invalidu a oni mě vždy pustí..... bleh.gif

• Autor

a co tou fotkou chtěl básník říci?????wink.gif

sa poserte, ja som to videl vcera a na do inych hospod nechodim, oblizte mi rit :)

hele svoje gay přání nám tu psát nemusíš ;)

a co tou fotkou chtěl básník říci?????wink.gif

HOVNO :)

hele svoje gay přání nám tu psát nemusíš ;)

a som myslel ze sa potesis, do SZ mi stale pises take veci... :)

• Autor

HOVNO smile.gif

hele klídek...mě za tohle Ondra hoooooodně okřiknul...tak nebuď sprostý...hejwink.gif

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.