Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

za to ze sa nehas...tvoj problem :p

• Autor

za to ze sa nehas...tvoj problem bleh.gif

jak necháš........takže mě za to nadáváte a někdo /Ty/ budeš sprostej jako prase....dobrý........

neboj sa nebudem:)

no myslím Dave že by ses měl trošku zklidnit ;) takto sprostě tu mluvit na sebe nebudeme ;)

• Autor

díky Ondro, za zásah...každému zde stejněwink.gifpost-23-1156182784.gif a dejve : klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííd_icon_smich.gif

díky Ondro, za zásah...každému zde stejněwink.gifpost-23-1156182784.gif a dejve : klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííd_icon_smich.gif

vobec nehovorim sprosto:) len mate zly uhol pohladu :)

tak určitě,bavit se tu můžeme o všelijakejch věcech všichni,ale nadávat si nebo být na sebe sprostí přeci nemusíme a nebudeme

Zdar , tak autak uz ma nove "cvičky" koukam Dave ze slusne vychovani ty nic nerika lol

• Autor

tak určitě,bavit se tu můžeme o všelijakejch věcech všichni,ale nadávat si nebo být na sebe sprostí přeci nemusíme a nebudeme

no jasně...když už to chápu i já.....wink.gifsmile.gif

• Autor

furt nemám přezuto...se mi nějak do toho nechce....ráno je tu pořád -2°C a přes den max.10°C.....a to se má ještě tady u nás na víkend ochladit....

hele u nas to same :D rano -2 - 0 a odpoledne ale +20 .. to tem gumam taky nesvědčí...

Ale frajer v pneuservisu sem koukal : sundal to / ocelovym kartacem sundal rez , nastrikal to antikorozakem , vyvazil , nafouknul ... no ja cucel :D

• Autor

no asi se objednám na příští týden.....už je v pneuservisech zase klid a pohoda...první nápor je pryč :)

Zdar , tak autak uz ma nove "cvičky" koukam Dave ze slusne vychovani ty nic nerika lol

čau,no mě to čeká asi o víkendu.

co včera,hráls??já došel z tenisu a byl jsem nějak KO tak jsem ani pc nezapnul

covece ani sem to nezaplnul... :D takze taky cistej ...

maro : ja tam vcera volal a rano me bral ( bych rekl ze naval uz nebude ) :DD

furt nemám přezuto...se mi nějak do toho nechce....ráno je tu pořád -2°C a přes den max.10°C.....a to se má ještě tady u nás na víkend ochladit....

no tady takovou zimu nemáme,ale nechce se mi lol

• Autor

jedu se objednat...mám to z práce cca 1km :).....musím nechat moje full al převážit....

no tady na jihu blíž u moře je tepleji lol

u moře :D ja umřu D:DD

blíž moře lol ,Mušov neberu jako moře

kua clovek by rek ze bude pekne o vikendu ale hovnohovno zlata rybko ...:(

jj taky sem to četl,na horách dokonce sněžit :feve: fakt na pikaču,místo toho aby už jen svítilo a bylo teplo :wallbash:

no co uz ste sa ukludnili chlapci? :p

něco tady smrdí :D

si nedychaj popod nos :D chod si umyt zuby :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.