Duben 9, 201015 r Autor za to ze sa nehas...tvoj problem jak necháš........takže mě za to nadáváte a někdo /Ty/ budeš sprostej jako prase....dobrý........
Duben 9, 201015 r no myslím Dave že by ses měl trošku zklidnit takto sprostě tu mluvit na sebe nebudeme
Duben 9, 201015 r Autor díky Ondro, za zásah...každému zde stejně a dejve : klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííd
Duben 9, 201015 r díky Ondro, za zásah...každému zde stejně a dejve : klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííd vobec nehovorim sprosto:) len mate zly uhol pohladu
Duben 9, 201015 r díky Ondro, za zásah...každému zde stejně a dejve : klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííd tak určitě,bavit se tu můžeme o všelijakejch věcech všichni,ale nadávat si nebo být na sebe sprostí přeci nemusíme a nebudeme
Duben 9, 201015 r Autor tak určitě,bavit se tu můžeme o všelijakejch věcech všichni,ale nadávat si nebo být na sebe sprostí přeci nemusíme a nebudeme no jasně...když už to chápu i já.....
Duben 9, 201015 r Autor furt nemám přezuto...se mi nějak do toho nechce....ráno je tu pořád -2°C a přes den max.10°C.....a to se má ještě tady u nás na víkend ochladit....
Duben 9, 201015 r hele u nas to same rano -2 - 0 a odpoledne ale +20 .. to tem gumam taky nesvědčí... Ale frajer v pneuservisu sem koukal : sundal to / ocelovym kartacem sundal rez , nastrikal to antikorozakem , vyvazil , nafouknul ... no ja cucel
Duben 9, 201015 r Autor no asi se objednám na příští týden.....už je v pneuservisech zase klid a pohoda...první nápor je pryč
Duben 9, 201015 r Zdar , tak autak uz ma nove "cvičky" koukam Dave ze slusne vychovani ty nic nerika čau,no mě to čeká asi o víkendu. co včera,hráls??já došel z tenisu a byl jsem nějak KO tak jsem ani pc nezapnul
Duben 9, 201015 r covece ani sem to nezaplnul... takze taky cistej ... maro : ja tam vcera volal a rano me bral ( bych rekl ze naval uz nebude ) :DD
Duben 9, 201015 r furt nemám přezuto...se mi nějak do toho nechce....ráno je tu pořád -2°C a přes den max.10°C.....a to se má ještě tady u nás na víkend ochladit.... no tady takovou zimu nemáme,ale nechce se mi
Duben 9, 201015 r Autor jedu se objednat...mám to z práce cca 1km .....musím nechat moje full al převážit....
Duben 9, 201015 r Autor no tady takovou zimu nemáme,ale nechce se mi .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> http://www.novinky.cz/domaci/197071-slunce-vystridaji-prehanky-vitr-a-teploty-kolem-deseti-stupnu.html tak tady "těsně" pod Klínovcem je zima ještě dost
Duben 9, 201015 r jj taky sem to četl,na horách dokonce sněžit fakt na pikaču,místo toho aby už jen svítilo a bylo teplo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.