Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

díky Ondro, za zásah...každému zde stejněwink.gifpost-23-1156182784.gif a dejve : klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííd_icon_smich.gif

tak určitě,bavit se tu můžeme o všelijakejch věcech všichni,ale nadávat si nebo být na sebe sprostí přeci nemusíme a nebudeme

Vloženo

tak určitě,bavit se tu můžeme o všelijakejch věcech všichni,ale nadávat si nebo být na sebe sprostí přeci nemusíme a nebudeme

no jasně...když už to chápu i já.....wink.gifsmile.gif

Vloženo

furt nemám přezuto...se mi nějak do toho nechce....ráno je tu pořád -2°C a přes den max.10°C.....a to se má ještě tady u nás na víkend ochladit....

Vloženo

hele u nas to same :D rano -2 - 0 a odpoledne ale +20 .. to tem gumam taky nesvědčí...

Ale frajer v pneuservisu sem koukal : sundal to / ocelovym kartacem sundal rez , nastrikal to antikorozakem , vyvazil , nafouknul ... no ja cucel :D

Vloženo

Zdar , tak autak uz ma nove "cvičky" koukam Dave ze slusne vychovani ty nic nerika lol

čau,no mě to čeká asi o víkendu.

co včera,hráls??já došel z tenisu a byl jsem nějak KO tak jsem ani pc nezapnul

Vloženo

furt nemám přezuto...se mi nějak do toho nechce....ráno je tu pořád -2°C a přes den max.10°C.....a to se má ještě tady u nás na víkend ochladit....

no tady takovou zimu nemáme,ale nechce se mi lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...