davidenqo Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 za to ze sa nehas...tvoj problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 za to ze sa nehas...tvoj problem jak necháš........takže mě za to nadáváte a někdo /Ty/ budeš sprostej jako prase....dobrý........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 neboj sa nebudem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 no myslím Dave že by ses měl trošku zklidnit takto sprostě tu mluvit na sebe nebudeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 díky Ondro, za zásah...každému zde stejně a dejve : klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 díky Ondro, za zásah...každému zde stejně a dejve : klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííd vobec nehovorim sprosto:) len mate zly uhol pohladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 díky Ondro, za zásah...každému zde stejně a dejve : klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííd tak určitě,bavit se tu můžeme o všelijakejch věcech všichni,ale nadávat si nebo být na sebe sprostí přeci nemusíme a nebudeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Zdar , tak autak uz ma nove "cvičky" koukam Dave ze slusne vychovani ty nic nerika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 tak určitě,bavit se tu můžeme o všelijakejch věcech všichni,ale nadávat si nebo být na sebe sprostí přeci nemusíme a nebudeme no jasně...když už to chápu i já..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 furt nemám přezuto...se mi nějak do toho nechce....ráno je tu pořád -2°C a přes den max.10°C.....a to se má ještě tady u nás na víkend ochladit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 hele u nas to same rano -2 - 0 a odpoledne ale +20 .. to tem gumam taky nesvědčí... Ale frajer v pneuservisu sem koukal : sundal to / ocelovym kartacem sundal rez , nastrikal to antikorozakem , vyvazil , nafouknul ... no ja cucel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 no asi se objednám na příští týden.....už je v pneuservisech zase klid a pohoda...první nápor je pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Zdar , tak autak uz ma nove "cvičky" koukam Dave ze slusne vychovani ty nic nerika čau,no mě to čeká asi o víkendu. co včera,hráls??já došel z tenisu a byl jsem nějak KO tak jsem ani pc nezapnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 covece ani sem to nezaplnul... takze taky cistej ... maro : ja tam vcera volal a rano me bral ( bych rekl ze naval uz nebude ) :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 furt nemám přezuto...se mi nějak do toho nechce....ráno je tu pořád -2°C a přes den max.10°C.....a to se má ještě tady u nás na víkend ochladit.... no tady takovou zimu nemáme,ale nechce se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 jedu se objednat...mám to z práce cca 1km .....musím nechat moje full al převážit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 no tady takovou zimu nemáme,ale nechce se mi .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> http://www.novinky.cz/domaci/197071-slunce-vystridaji-prehanky-vitr-a-teploty-kolem-deseti-stupnu.html tak tady "těsně" pod Klínovcem je zima ještě dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 no tady na jihu blíž u moře je tepleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 u moře ja umřu D:DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 blíž moře ,Mušov neberu jako moře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 kua clovek by rek ze bude pekne o vikendu ale hovnohovno zlata rybko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 jj taky sem to četl,na horách dokonce sněžit fakt na pikaču,místo toho aby už jen svítilo a bylo teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 no co uz ste sa ukludnili chlapci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 něco tady smrdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 si nedychaj popod nos chod si umyt zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.