Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Krásné dobré ránko všem...Marku ale no tááák!!! Přece se tu nebudeme stěžovat jako ve školce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 taky dobrý ráno!!!!.....hned jak se hodim do gala vyblejsknu našeho psiho duchodce a taky mazlička .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 raca: dobré dobré.Vyblejskni-těším se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no už je to psi babka tak se jdu mrknout jestli je vzhuru abych ji nevylekal :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tak tady je náš psí ochrance ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Pěknej macek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 brý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Nazdar klucí... Tý jo Raco...co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Hoj Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) evers:ahoj... romane je to trochu tlouštík ale zvoni a běha ještě celkem obstojně,jen se skakanim má problemi Editováno: 13. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Hoj Máro Hoj...konečně si mě tu někdo všimnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a sakra vedení je tady .....uctivost náčelníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 pěknej den pánové, dneska se v práci se*e uplně všechno:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 To u mě v práci pohodička.....když je problém...mám na to lidi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tak to lti luky nezavidim ja mam volno a jdu až v patek na noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Ráco : , no je trosku pri tele ale uz sem videl horsi kusy kdyztak ho Roman vezme do fitka a on to vybeha Editováno: 13. Květen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a sakra vedení je tady .....uctivost náčelníku děkuji za projev úcty... tak je to správné..tak to má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ráco : , no je trosku pri tele ale uz sem videl horsi kusy kdyztak ho Roman vezme do fitka a on to vybeha Roman ho spíš vezme na kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 To u mě v práci pohodička.....když je problém...mám na to lidi :-) hm...to já mam akorát šéfíka kterej tu ted není a problému hafo, sice na to mam taky lidi, ale někdo tu práci přerozdělovat musí a to jsem v tuto chvíli já.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ráco : , no je trosku pri tele ale uz sem videl horsi kusy kdyztak ho Roman vezme do fitka a on to vybeha ten už to nevyběha :-) je rada když sem tam popoběhne, děkuji za projev úcty... tak je to správné..tak to má být služebníček.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Lukky hoj , takze dneska ses za nejvetsi svini ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 luky...to taky znám.....ale kluky mám vycvičený, že když něco tak to udělaj sami bezze mě a já jen dostanu zprávu že je hotovo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ten už to nevyběha :-) je rada když sem tam popoběhne, TAKŽE JAKO PÁNÍČEK CO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Lukky hoj , takze dneska ses za nejvetsi svini ty ...no, za největšího prudiče bych tak řekl.....mam ted na starosti sklad+řidiče odtahovky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 koukam že se mara placá pěkně po ramenou jak všemu veli..... ... jestli seš vedoucí jako ty co jsem poznal tak to potěž pán bůh.... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.