Květen 13, 200916 r Krásné dobré ránko všem...Marku ale no tááák!!! Přece se tu nebudeme stěžovat jako ve školce
Květen 13, 200916 r taky dobrý ráno!!!!.....hned jak se hodim do gala vyblejsknu našeho psiho duchodce a taky mazlička ....
Květen 13, 200916 r no už je to psi babka tak se jdu mrknout jestli je vzhuru abych ji nevylekal :-)))
Květen 13, 200916 r evers:ahoj... romane je to trochu tlouštík ale zvoni a běha ještě celkem obstojně,jen se skakanim má problemi Upraveno Květen 13, 200916 r od raca
Květen 13, 200916 r Ráco : , no je trosku pri tele ale uz sem videl horsi kusy kdyztak ho Roman vezme do fitka a on to vybeha Upraveno Květen 13, 200916 r od Evers
Květen 13, 200916 r Autor a sakra vedení je tady .....uctivost náčelníku děkuji za projev úcty... tak je to správné..tak to má být
Květen 13, 200916 r Autor Ráco : , no je trosku pri tele ale uz sem videl horsi kusy kdyztak ho Roman vezme do fitka a on to vybeha Roman ho spíš vezme na kolo
Květen 13, 200916 r To u mě v práci pohodička.....když je problém...mám na to lidi :-) hm...to já mam akorát šéfíka kterej tu ted není a problému hafo, sice na to mam taky lidi, ale někdo tu práci přerozdělovat musí a to jsem v tuto chvíli já....
Květen 13, 200916 r Ráco : , no je trosku pri tele ale uz sem videl horsi kusy kdyztak ho Roman vezme do fitka a on to vybeha ten už to nevyběha :-) je rada když sem tam popoběhne, děkuji za projev úcty... tak je to správné..tak to má být služebníček....
Květen 13, 200916 r Autor luky...to taky znám.....ale kluky mám vycvičený, že když něco tak to udělaj sami bezze mě a já jen dostanu zprávu že je hotovo....
Květen 13, 200916 r Autor ten už to nevyběha :-) je rada když sem tam popoběhne, TAKŽE JAKO PÁNÍČEK CO
Květen 13, 200916 r Lukky hoj , takze dneska ses za nejvetsi svini ty ...no, za největšího prudiče bych tak řekl.....mam ted na starosti sklad+řidiče odtahovky:)
Květen 13, 200916 r koukam že se mara placá pěkně po ramenou jak všemu veli..... ... jestli seš vedoucí jako ty co jsem poznal tak to potěž pán bůh.... :D :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.