spineshank Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 no bacha ale pak aby ti ji nějakej kolega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 cus, idem domov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 siaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 ted naskocil net , tak nic jdu dom... Ondro dneska by to mohlo vyjít :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 oki,ja valím taky domů za malou a jak uložím a přečtu pohádku tak dojdu ........čao all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 dobre rano prave som vyhral 4 listky na IMT SMILE , som bol v radiu :D:D:D haaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Ahoj, koukám dnes nějakej výherní den Já vyhrál benzínový zapalovač Verva od Benziny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 hoj Dave a Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 to my jsme měli včera s Jirkem výherní den cose dalo to jsme měli a těch mrtvol po nás...by jste čučeli ,tolik vdov a sirotků co jsme nechali :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 čau,jsme to nakonec zapíchli o 1,30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Twle už mi neni šestnáct :DD To nedááávááámm bych ráno nevstal :DD a byl mrzutej :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 no taky to vstávání nebyl žádnej med no a nálada není zrovna moc ochotná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 no vidis to, ja to rikal ... - kua me pekne sral ten rambo co tam behal s macetou ( dostal vzdycky ranu brokama z metru a riznul me ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 jj taky mě sral,sem do něj vysipal celej zásobník a jak sem přebíjel tak mě kuchl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 fakt se tesim na patch kde jim tohle zatrhnou a bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 no já si myslím že měl nějakej cheat,on pak hrál s náma jak si odešel a když jsem ho sledoval tak jsem se přesvědčil že to tak je,č.rák jeden s pomůckama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 500 kartonov som zas vykladal , mozem to to jebat dpc a to v piatok pojdu zas prec...kurvaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 hele kluciny nemate nahodou aj counter strike? to by som svami zahral )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Dave můžeš s náma dát i MW2 pokud ti to pc utáhne,nyní je to zdarma tady info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 jinak CS snad v pc ještě mám,ale nehrál jsem tak 3roky určo,které máš na mysli 1,6 nebo source? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 CS sux madare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 1,6 tku mam, cod by som dal svami ale pc mi to neutiahne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 koupíš nový pc a tvou 486 pošleš do kopru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.