Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nj sem línej jít do sklepa vytáhnout 16" dát do auta a jet to přehodit,pak zase zimní 15" zanést do sklepa...moc práce :smich: ale dnes nebo zítra už musím :help:

ach ta lenivost...:D to je kurva vec :D

Ahoj :) U nás je zatím modro, tak to snad vydrží :palec2:

ach ta lenivost...:D to je kurva vec :D

nj nebudu lhát je to tak lol

Ahoj :) U mě je zatím mokro, tak to snad vydrží :palec2:

no já teda nevím Libore,ale ty trenky bych si převlíkl radši :smich: ..joo a jinak ahoj :)

no já teda nevím Libore,ale ty trenky bych si převlíkl radši :smich: ..joo a jinak ahoj :)

jééé je už i ty jo :smich: A já myslel, že je to výsada Marka :D Ale jo, zasmál jsem se :smich: i když trenky mám čistý :p ale asi to bereš z vlastní zkušenosti co? lol

no pak hrozí to že se ti trenky přilepí k péru a když si je sundáš tak ti zůstanou viset na péru :smich: .....jj za mlada na nějakejch akcích se to mohle sem tam přihodit :smich:

no ty vole :smich: tohohle si nás mohl ušetřit :smich:

som v robote a potrebovali sme este nejaky priestor na tovar, tak tu co sme na takom dvore nam pozicali garaz co sa nepouziva sme odpilovali zamky atd...otvorime a tam komplet rozobrany ford galaxy, tapacir, predne, zadne sklo, budiky, klima...no proste vsetko :D som si zobral zapalovac do fabie som nemal lol:D

no tohle je to nejmenší co jsem mohl dát do placu,bylo toho mnohem více ale to bych mohl napsat leda po 22 hod :smich:

som v robote a potrebovali sme este nejaky priestor na tovar, tak tu co sme na takom dvore nam pozicali garaz co sa nepouziva sme odpilovali zamky atd...otvorime a tam komplet rozobrany ford galaxy, tapacir, predne, zadne sklo, budiky, klima...no proste vsetko :D som si zobral zapalovac do fabie som nemal lol:D

tam napasuj i budíky lol

no tohle je to nejmenší co jsem mohl dát do placu,bylo toho mnohem více ale to bych mohl napsat leda po 22 hod :smich:

no ještě že tu většinou v tuhle dobu nejsem :smich:

no stejně bych to sem nemohl hodit,jsou to docela hustý věci lol

:smich: :smich: prasáku

:smich: :smich: prasáku

jsou věci o kterých gentleman nemluví ;):smich:

jsou věci o kterých gentleman nemluví ;):smich:

jasný :D

kuava kde sou všichni dneska??? pátek to je malá sobota a to se už moc nepracuje lol

asi tak, každej na to sere :smich:

myslíš na práci nebo tady na pokec?

no jak to tu tak vidím, tak asi na oboje :smich:

No Jirka asi nedojde,včera taky nedošel večer tak se asi sjel z těch prášků s vodkou lol a je ještě v rauši

to je možný a nebo ho zničil zubař a nebo že by zubařka? :smich:

No já si zajdu na oběd a pak se vrhnu na nárazník, aby se mohl dát do laku :) Tak zatím čau Ondro

čau a dobrou chuť

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.