Duben 16, 201015 r nj sem línej jít do sklepa vytáhnout 16" dát do auta a jet to přehodit,pak zase zimní 15" zanést do sklepa...moc práce ale dnes nebo zítra už musím
Duben 16, 201015 r Ahoj U mě je zatím mokro, tak to snad vydrží no já teda nevím Libore,ale ty trenky bych si převlíkl radši ..joo a jinak ahoj
Duben 16, 201015 r no já teda nevím Libore,ale ty trenky bych si převlíkl radši ..joo a jinak ahoj jééé je už i ty jo A já myslel, že je to výsada Marka Ale jo, zasmál jsem se i když trenky mám čistý ale asi to bereš z vlastní zkušenosti co?
Duben 16, 201015 r no pak hrozí to že se ti trenky přilepí k péru a když si je sundáš tak ti zůstanou viset na péru .....jj za mlada na nějakejch akcích se to mohle sem tam přihodit
Duben 16, 201015 r som v robote a potrebovali sme este nejaky priestor na tovar, tak tu co sme na takom dvore nam pozicali garaz co sa nepouziva sme odpilovali zamky atd...otvorime a tam komplet rozobrany ford galaxy, tapacir, predne, zadne sklo, budiky, klima...no proste vsetko som si zobral zapalovac do fabie som nemal
Duben 16, 201015 r no tohle je to nejmenší co jsem mohl dát do placu,bylo toho mnohem více ale to bych mohl napsat leda po 22 hod
Duben 16, 201015 r som v robote a potrebovali sme este nejaky priestor na tovar, tak tu co sme na takom dvore nam pozicali garaz co sa nepouziva sme odpilovali zamky atd...otvorime a tam komplet rozobrany ford galaxy, tapacir, predne, zadne sklo, budiky, klima...no proste vsetko som si zobral zapalovac do fabie som nemal tam napasuj i budíky
Duben 16, 201015 r no tohle je to nejmenší co jsem mohl dát do placu,bylo toho mnohem více ale to bych mohl napsat leda po 22 hod no ještě že tu většinou v tuhle dobu nejsem
Duben 16, 201015 r http://www.novinky.cz/krimi/197703-udelal-jsem-velkou-chybu-rika-obvineny-pirat-z-d1.html no proč tomu nějak nevěřím
Duben 16, 201015 r http://www.novinky.cz/krimi/197703-udelal-jsem-velkou-chybu-rika-obvineny-pirat-z-d1.html no proč tomu nějak nevěřím to sou keci no jo, ale je to manažer pivovaru, tak se z toho určitě vykroutí kripl
Duben 16, 201015 r No Jirka asi nedojde,včera taky nedošel večer tak se asi sjel z těch prášků s vodkou a je ještě v rauši
Duben 16, 201015 r to je možný a nebo ho zničil zubař a nebo že by zubařka? No já si zajdu na oběd a pak se vrhnu na nárazník, aby se mohl dát do laku Tak zatím čau Ondro
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.