spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 nj sem línej jít do sklepa vytáhnout 16" dát do auta a jet to přehodit,pak zase zimní 15" zanést do sklepa...moc práce ale dnes nebo zítra už musím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 ach ta lenivost... to je kurva vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Ahoj U nás je zatím modro, tak to snad vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 ach ta lenivost... to je kurva vec nj nebudu lhát je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Ahoj U mě je zatím mokro, tak to snad vydrží no já teda nevím Libore,ale ty trenky bych si převlíkl radši ..joo a jinak ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 no já teda nevím Libore,ale ty trenky bych si převlíkl radši ..joo a jinak ahoj jééé je už i ty jo A já myslel, že je to výsada Marka Ale jo, zasmál jsem se i když trenky mám čistý ale asi to bereš z vlastní zkušenosti co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 no pak hrozí to že se ti trenky přilepí k péru a když si je sundáš tak ti zůstanou viset na péru .....jj za mlada na nějakejch akcích se to mohle sem tam přihodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 no ty vole tohohle si nás mohl ušetřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 som v robote a potrebovali sme este nejaky priestor na tovar, tak tu co sme na takom dvore nam pozicali garaz co sa nepouziva sme odpilovali zamky atd...otvorime a tam komplet rozobrany ford galaxy, tapacir, predne, zadne sklo, budiky, klima...no proste vsetko som si zobral zapalovac do fabie som nemal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 no tohle je to nejmenší co jsem mohl dát do placu,bylo toho mnohem více ale to bych mohl napsat leda po 22 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 som v robote a potrebovali sme este nejaky priestor na tovar, tak tu co sme na takom dvore nam pozicali garaz co sa nepouziva sme odpilovali zamky atd...otvorime a tam komplet rozobrany ford galaxy, tapacir, predne, zadne sklo, budiky, klima...no proste vsetko som si zobral zapalovac do fabie som nemal tam napasuj i budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 no tohle je to nejmenší co jsem mohl dát do placu,bylo toho mnohem více ale to bych mohl napsat leda po 22 hod no ještě že tu většinou v tuhle dobu nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 no stejně bych to sem nemohl hodit,jsou to docela hustý věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 :smich: prasáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 http://www.novinky.cz/krimi/197703-udelal-jsem-velkou-chybu-rika-obvineny-pirat-z-d1.html no proč tomu nějak nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 :smich: prasáku jsou věci o kterých gentleman nemluví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 http://www.novinky.cz/krimi/197703-udelal-jsem-velkou-chybu-rika-obvineny-pirat-z-d1.html no proč tomu nějak nevěřím to sou keci no jo, ale je to manažer pivovaru, tak se z toho určitě vykroutí kripl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 jsou věci o kterých gentleman nemluví jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 kuava kde sou všichni dneska??? pátek to je malá sobota a to se už moc nepracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 asi tak, každej na to sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 myslíš na práci nebo tady na pokec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 no jak to tu tak vidím, tak asi na oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 No Jirka asi nedojde,včera taky nedošel večer tak se asi sjel z těch prášků s vodkou a je ještě v rauši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 to je možný a nebo ho zničil zubař a nebo že by zubařka? No já si zajdu na oběd a pak se vrhnu na nárazník, aby se mohl dát do laku Tak zatím čau Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 čau a dobrou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.