Evers Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 no nazdar tak se tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 tě péro,kde seš celej den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 kuava sem teď musel opravit něco na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 tě péro,kde seš celej den? Byl sem u zubaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 no to není moc příjemná představa,znám spoustu jinejch a mnohem příjemnějších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 To je zas počasí, ráno tak krásně a teď zima, tma a vypadá to že bude pršet Takže zas nic neudělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Ahoj Jiříku, a jak si dopadl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 čus bus autobus chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Libore jak kde, třeba na mě svítí sluníčkoa kdyby nebylo toho popílku z Islandu, tak je vymeteno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 To je zas počasí, ráno tak krásně a teď zima, tma a vypadá to že bude pršet Takže zas nic neudělám tak tady azuro na 17,30 mám objednanej kurt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 čus bus autobus chlapci čau Stando,tak jak proběhla instalace?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Libore jak kde, třeba na mě svítí sluníčkoa kdyby nebylo toho popílku z Islandu, tak je vymeteno ježiš, kde to žiju Tady je fakt hnusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 tak to opravdu nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 čau Stando,tak jak proběhla instalace?? čau Ondro, nebudeš tomu věřit, ale nedostal jsem se k tomu, přijel jsem večer domu a pak jsem ještě letěl kámošovi pro kryt motorz a pak už se mi nechtělo nic zkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 tak dávám ti na to víkend,potom už budou postihy ...jaké to tu nějak pořešíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 o víkendu nestíhám, kámoš má zítra svatbu a večer dělam zahradní párty a pak je neděle a to bych chtěl jí chvilku taky do garáže, takže malinko nabitý víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 nahono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 jako vždy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 valím dom zatím chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 nahono co budeš honit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 o víkendu nestíhám, kámoš má zítra svatbu a večer dělam zahradní párty a pak je neděle a to bych chtěl jí chvilku taky do garáže, takže malinko nabitý víkend hele,zařiď si to jak chceš,ale ten čas si musíš najít,COD4 má před svatbou přednost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 hovno ... sem se jeste nezastavil pockej ti zacne rasit trava a budes mit po SHcku :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Jirko máš ještě COD4 naistalovanou??psala mi Sali že chtěj příští sobotu večer udělat na Trubce vzpomínkovej večer a abychom se tam sešli skalní tvrdé jad/t/ro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 hovno ... sem se jeste nezastavil pockej ti zacne rasit trava a budes mit po SHcku :DD no ještě si to užívám ty volnější chvilky,ale cca.za 14 dní to začne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 pekny vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.