spineshank Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 čau,byl jsem zoufalej,ještě jsem tam rval nějaký chemikálie ale vše špatenka,naštěstí už je vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 co stěrač,,už jej máš na autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 ty krávo koukam taky se tam hrabete v hovnech D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 to jako doslova dnes mi plavalo okolo ruky jedno krásný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 dneska teprv jdu ten stěrač vyzvednout .. njn noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 no hlavně abys ho ještě měl na poště a nešel zpět ke mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 jinak tady se to počasí taky nějak pos.alo,začíná pršet a zima jak prase je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 oj... kua to bych asi nedal Ondro , asi ses zvyklej na ledacos vid ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 jj jsem hodně tvrdej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 no snad ne dneska si jedu pro nárazníky ...........ještě 5dveře a pička kompletnaja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Ja zase dneska pro dvojšlapku :DD ( na bubndy hlavy :DD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 dneska tady ty hovna jedete ve velkým co? No jinak u nás chvíli sněží, chvíli svítí sluníčko, fakt paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 (editace) no jo Libore takže zase přezuješ ? jinak to jedem v malym ale velke kusy Editováno: 21. Duben 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 vubec, nejsem blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 tohle ale tvrdis ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 tohle ale tvrdis ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 nazdar kucííí Jirko prosím tě, mohl by jsi mi poslat meila, mám nějaký návrhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 čau Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 dneska tady ty hovna jedete ve velkým co? No jinak u nás chvíli sněží, chvíli svítí sluníčko, fakt paráda ty joo,o hovnech mi ani nemluv,sem se pěkně nabažil a dlouho nic takovýho nechci vidět a řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 nazdar kucííí Jirko prosím tě, mohl by jsi mi poslat meila, mám nějaký návrhy jako Stando takhle veřejně ty návrhy nepiš :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Jirko co večír dáme?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 čau Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 tak já se dnes loučím čusss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Ondro koukal jsem na složenku co byla u stěrače a máš krásnej rukopis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 tak já se dnes loučím čusss dneska jsi tu byl vyjímečně sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.