Duben 22, 201015 r co si kupoval?? jsem se malinko rozvášnil: zapalovací modul, zadní kotouče, sadu rozvodů, vodní pumpu, mlhovky
Duben 23, 201015 r nooo no no, tu tiez uplne zamracene a 6,5 stupna bolo rano, brrr a ja len v mikine
Duben 23, 201015 r haha ja tu kycham a sopel mi tece jak z nijagarskych vodopadov a oci mam jak vevericka zadok
Duben 23, 201015 r jj je hodně :smich: akorát ne každej komu jsem je pustil to rozdejchal a některé slabší povahy to neunesly
Duben 23, 201015 r ja som sa na tomto raz v krcme strasne smial :D sme si na to s kamosom spomenuli no a nebol niekto kto by nas zastavil v smiati
Duben 23, 201015 r ahoj kluci No Ondro to video, když jsem viděl poprvé, tak jsem se hrozně nasmál čau Libore,jj to video nemá chybu
Duben 23, 201015 r Tak chlapci, tu se pořád nic neděje No nic, teď zajedu na chatu to trošku připravit a večer grilovačka a chlastačka, tak se tu mějte a pěkný víkend
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.