Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no tak ať ti ta grill :prc: párty vyjde Libore,já mám taky docela nabitej víkend,dnes od 17,30-20,00 valim trenovat,sobota 10-12,30 zase trenink a pak snad volno

Na svete je miliarda Číňanov. To znamená, že každý piaty človek je Číňan. V našej rodine je nás päť. Teoreticky je jeden z nás Číňan. Môže to byť hocikto- mama,otec,ja malý Pu-Whong alebo Šaňo. Ja si myslím, že je to Šaňo.

:smich: :smich: :smich:

:specool:
  • Autor
post-23-1156182784.gif čus maskoti...jsem zde po nějakém čásku.....ani nebudu číst ty slinty co jste tu mezitím napsali _icon_smich.gif ...jinak jsem byl úspěšný a od září je naše malá přijatá do školky.....jak jistě všichni víte...není moc lehké místo sehnat, ale když máte známé na vyšších místechwink.gifwink.gifwink.gif jde všechno.....

nazdar hoši :D

dobre rano, konecne sa mi podarilo rozbehat internet a wifi, setkym zas isla len mne ne, sa tu stym hodinu drbem a potom restartnem modem a ide...nabuduce budem vedet kde hladat chybu :D

Dobré ráno :)

nazdar liborku , cau maro ty si teda fakt dlho nebol, ondro tebe tiez pekne rano a aby som nezabudol na azriela :D

no ahoj Davídku kol5:D

chlapy nevíte o 5 dveřích na hatch ve stříbrný?Schánim a včera už bylo pozdě  :feve:

kde je jirko?:D

myslím že má práce až na :prc:

dobre rano, konecne sa mi podarilo rozbehat internet a wifi, setkym zas isla len mne ne, sa tu stym hodinu drbem a potom restartnem modem a ide...nabuduce budem vedet kde hladat chybu :D

musiš příště ten modem píchnou do zásuvky :smich: nejdříve

kuava dneska to tady ale žilo :smich::palec2: tak se aspoň rozloučím sám se sebou...ahoj Ondro :)

dobre rano dejve :D

hah, jednej stranke prispevky od 23-27.4. :D

Dobré ráno, dnes se mi zdá to forum nějaký pomalý :help:

to sa ti len zda...nemal si vecer chlastat :D

nazdar piloti :D to je paráda mít volno :D

• Autor

bus lidi.....nějak to tu umírá........

bus Máro :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.