Duben 23, 201015 r no tak ať ti ta grill párty vyjde Libore,já mám taky docela nabitej víkend,dnes od 17,30-20,00 valim trenovat,sobota 10-12,30 zase trenink a pak snad volno
Duben 24, 201015 r Na svete je miliarda Číňanov. To znamená, že každý piaty človek je Číňan. V našej rodine je nás päť. Teoreticky je jeden z nás Číňan. Môže to byť hocikto- mama,otec,ja malý Pu-Whong alebo Šaňo. Ja si myslím, že je to Šaňo. :smich:
Duben 26, 201015 r Autor čus maskoti...jsem zde po nějakém čásku.....ani nebudu číst ty slinty co jste tu mezitím napsali ...jinak jsem byl úspěšný a od září je naše malá přijatá do školky.....jak jistě všichni víte...není moc lehké místo sehnat, ale když máte známé na vyšších místech jde všechno.....
Duben 26, 201015 r dobre rano, konecne sa mi podarilo rozbehat internet a wifi, setkym zas isla len mne ne, sa tu stym hodinu drbem a potom restartnem modem a ide...nabuduce budem vedet kde hladat chybu
Duben 26, 201015 r nazdar liborku , cau maro ty si teda fakt dlho nebol, ondro tebe tiez pekne rano a aby som nezabudol na azriela
Duben 26, 201015 r dobre rano, konecne sa mi podarilo rozbehat internet a wifi, setkym zas isla len mne ne, sa tu stym hodinu drbem a potom restartnem modem a ide...nabuduce budem vedet kde hladat chybu musiš příště ten modem píchnou do zásuvky nejdříve
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.