spineshank Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 no tak ať ti ta grill párty vyjde Libore,já mám taky docela nabitej víkend,dnes od 17,30-20,00 valim trenovat,sobota 10-12,30 zase trenink a pak snad volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Na svete je miliarda Číňanov. To znamená, že každý piaty človek je Číňan. V našej rodine je nás päť. Teoreticky je jeden z nás Číňan. Môže to byť hocikto- mama,otec,ja malý Pu-Whong alebo Šaňo. Ja si myslím, že je to Šaňo. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 čus maskoti...jsem zde po nějakém čásku.....ani nebudu číst ty slinty co jste tu mezitím napsali ...jinak jsem byl úspěšný a od září je naše malá přijatá do školky.....jak jistě všichni víte...není moc lehké místo sehnat, ale když máte známé na vyšších místech jde všechno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 nazdar hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 dobre rano, konecne sa mi podarilo rozbehat internet a wifi, setkym zas isla len mne ne, sa tu stym hodinu drbem a potom restartnem modem a ide...nabuduce budem vedet kde hladat chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 nazdar liborku , cau maro ty si teda fakt dlho nebol, ondro tebe tiez pekne rano a aby som nezabudol na azriela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 no ahoj Davídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 chlapy nevíte o 5 dveřích na hatch ve stříbrný?Schánim a včera už bylo pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 nazdar hošani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 kde je jirko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 myslím že má práce až na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 dobre rano, konecne sa mi podarilo rozbehat internet a wifi, setkym zas isla len mne ne, sa tu stym hodinu drbem a potom restartnem modem a ide...nabuduce budem vedet kde hladat chybu musiš příště ten modem píchnou do zásuvky nejdříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 kuava dneska to tady ale žilo tak se aspoň rozloučím sám se sebou...ahoj Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 co by jsi taky chtěl v pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 dobre rano dejve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 hah, jednej stranke prispevky od 23-27.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Dobré ráno, dnes se mi zdá to forum nějaký pomalý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 to sa ti len zda...nemal si vecer chlastat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 nazdar piloti to je paráda mít volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 bus lidi.....nějak to tu umírá........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 bus Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.