baris Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Ahoj Azi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 hoj borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 si siel autobusom marek ci ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 já a sockou /busem/????????? blázníš...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 NO OPRAVDU TADY TO TEDY / NE/ ŽIJE JSEM ZDE PO NĚJAKÉM ČASE...A NIKDE NIKDO.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 já a sockou /busem/????????? blázníš...... ale ale, panko zabudol na casy, ked niekedy chodil tiez autobusom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Dejve to je již mnoho a mnoho let dozadu co jsem jel sockou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 ale nezabudni na na sem si vyrustal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 (editace) tak jezdil jsem do školy...ale jak říkám...dááááááááááááááááááávno tomu a již nikdy více....a když chce jet malá k babičce autobusem - 10km..jak říká ona bušem...jede s manželkou Editováno: 27. Duben 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 no tvoja mala bude do voza aj do koca:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 malá je moderní.....sockou jen pro pobavení aby věděla že něco takovýho existuje a že jsou lidi co nejezdí autem jako táta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 (editace) Hoši vy taky všechno máte...KOMU SE V GARÁŽI VÁLÍ JEDNA VOLNÁ POKLICE NA FII A MŮŽE JÍ POSTRÁDAT........ je to origo škoda a 15" Editováno: 27. Duben 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 a ze full vybava lol :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 tady se zas řešej věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 sa ti nieco nepaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 a ze full vybava .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> to je na zimáče..ty hlavo..........na léto mám full alu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 tady se zas řešej věci a co jako......Libore....nemáš k tématu co napsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 a co jako......Libore....nemáš k tématu co napsat? já jezdím autem, busem, vlakem, na kole a lítám letadlem, stačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 ano, vyčerpávající Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 já si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 co mate na obed? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 nevím co bude na výběr, tak se uvidí až na místě A co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 rizoto vymenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 tak jestli bude udělaný tak jak má, tak mi nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 mama robila tak snad ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.