Duben 27, 201015 r Autor NO OPRAVDU TADY TO TEDY / NE/ ŽIJE JSEM ZDE PO NĚJAKÉM ČASE...A NIKDE NIKDO....
Duben 27, 201015 r já a sockou /busem/????????? blázníš...... ale ale, panko zabudol na casy, ked niekedy chodil tiez autobusom
Duben 27, 201015 r Autor tak jezdil jsem do školy...ale jak říkám...dááááááááááááááááááávno tomu a již nikdy více....a když chce jet malá k babičce autobusem - 10km..jak říká ona bušem...jede s manželkou Upraveno Duben 27, 201015 r od Marek
Duben 27, 201015 r Autor malá je moderní.....sockou jen pro pobavení aby věděla že něco takovýho existuje a že jsou lidi co nejezdí autem jako táta :)
Duben 27, 201015 r Autor Hoši vy taky všechno máte...KOMU SE V GARÁŽI VÁLÍ JEDNA VOLNÁ POKLICE NA FII A MŮŽE JÍ POSTRÁDAT........ je to origo škoda a 15" Upraveno Duben 27, 201015 r od Marek
Duben 27, 201015 r Autor a ze full vybava .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> to je na zimáče..ty hlavo..........na léto mám full alu...
Duben 27, 201015 r a co jako......Libore....nemáš k tématu co napsat? já jezdím autem, busem, vlakem, na kole a lítám letadlem, stačí?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.