spineshank Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 hoši nabízejte mi poklici.....pls ...viz můj podpis zkusím se ti poptat Marku,jediný co ti můžu teď nabídnout je stěrač zadní do zásoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 tak ten zadí stěrač zatím nepotřebuju ...jo ale nechci za to platit..to je jasný...klidně čorku...já se sám bojím to někomu šlohnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 no nevím čorky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 to byla prdel.....Ondro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 ale třeba se někomu povaluje doma....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 spíše hledat vedle silnic tak jich bude hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 to je zase kurva den vysraný .. nazdar hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 čau Azi,no ani nemluv samý problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 vysrala se včera pračka.. obvolal jsem X opravářů v kolíně,hoře,nymburku,čáslavi,poděbrad a nikdo to nedělá,nebo si mam zavolat příští týden... tak jsem se na ně vysral a šel to opravovat sám..... to byla šou .. na tohle jsem technický antitalent a navíc jsem strojař Jak myslíte že to dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 jak stará je pračka a značka jaká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 (editace) 3 roky Indesit WIE 107... motor se přestal zničehonic točit,ale cyklus pokračoval,akorát naskakovaly minuty že se to prodlužovalo .. motor jsem proměřil a je OK,tak jsem vyndal PC a obvody nevypadaj spálený, tak jsem rozebral čerpadlo ,proměřil a OK .. tak jsem to smontoval a heuréka ... ono to funguje ... akorát nevim jak dlouho Editováno: 28. Duben 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Pánové dám Vám hádanku,jsem zvědavej kdo logicky uvažuje Řídíš auto a udržuješ konstantní rychlost. Po tvé pravé straně je hluboký sráz. Nalevo od tebe jede obrovské požární vozidlo a udržuje stejnou rychlost jako ty. Před tebou cválá prase, které je zjevně větší jako tvoje auto a proto ho nemůžeš předjet. Zezadu tě pronásleduje vrtulník letící na úrovni terénu. Prase a vrtulník mají přesně takovou rychlost jako tvoje vozidlo. Co musíš udělat, aby ses v bezpečí dostal z této situace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 3 roky Indesit WIE 107 no myslím že levněji vyjde koupě nové pračky jak oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 (editace) Pánové dám Vám hádanku,jsem zvědavej kdo logicky uvažuje Řídíš auto a udržuješ konstantní rychlost. Po tvé pravé straně je hluboký sráz. Nalevo od tebe jede obrovské požární vozidlo a udržuje stejnou rychlost jako ty. Před tebou cválá prase, které je zjevně větší jako tvoje auto a proto ho nemůžeš předjet. Zezadu tě pronásleduje vrtulník letící na úrovni terénu. Prase a vrtulník mají přesně takovou rychlost jako tvoje vozidlo. Co musíš udělat, aby ses v bezpečí dostal z této situace? vyskočim do srázu a nebo se na to vyseru a duponu na brzdu ,ale pochybuju,že taková situace nastane,navíc prase necválá no myslím že levněji vyjde koupě nové pračky jak oprava jasný ale pračka za 10litrů snad musí chvíly vydržet ... naši maj pračku už 12 let a jednou se měnil akorát řemen Editováno: 28. Duben 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 tady mam jeden vtip: Baví se liška,vlk, a medvěd o zaměstnání. Liška říká: "zaměstnali mě v drůbežárně jako hlídačku,ale druhý den počítali kuřata a tak mě hned vyhodili." Nato vlk říká: "mě zaměstnali na salaši a když po týdnu spočátali ovce,tak mě taky vyhodily." Medvěd se chlubí: "to já už dělám v cihelně měsíc a je to super." Vlk s liškou se diví: "V cihelně?Jak to tam vydržíš?" Medvěd suveréně: "No jak?Cihly nežeru a ukrajince nikdo nepočítá." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 nevíte jakej filtrbox bude pasovat do RS krom rsovýho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Dobré ráno čau Libore,přečti si hádanku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 vyskočim do srázu a nebo se na to vyseru a duponu na brzdu ,ale pochybuju,že taková situace nastane,navíc prase necválá jasný ale pračka za 10litrů snad musí chvíly vydržet ... naši maj pračku už 12 let a jednou se měnil akorát řemen co se týče hádanky,vysvětlení dám až za chvilku co se týče pračky tak před 12 rokama byla kvalita u všeho úplně jinde než je dnes,dnes je to spotřebka bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 nevíte jakej filtrbox bude pasovat do RS krom rsovýho ? dobrý už jsem si to zjistil :smich:pasuje ze 74 Kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 tak třebas bude i levnější jak z RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 to těžko ... nemůžu to nikde sehnat a za nový jeldovi davat 2800,- nebudu to tam radši prásknu sportovní za 900,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 no ta cena docela vrtula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 a ve škodovce o 1/3 dražší .. takže psycho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 čau Libore,přečti si hádanku To netuším a po obědě se mi nechce přemejšlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.