Duben 28, 201015 r Autor tak co kdo sežene tu poklici...ZADARMO...... Liborku..... Upraveno Duben 28, 201015 r od Marek
Duben 28, 201015 r Autor To netuším a po obědě se mi nechce přemejšlet pře co??? přemejšlet....Ty víš co to je???????
Duben 28, 201015 r Autor http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/198611-pilulka-proti-predcasnemu-vyvrcholeni-az-trojnasobne-prodlouzi-sexualni-vydrz.html tak a teď bude doma 9-ti hodinovej sex....
Duben 28, 201015 r tak co kdo sežene tu poklici...ZADARMO...... Liborku..... no s tak krásným podpisem co tu máš jí určitě seženeš raz dva
Duben 28, 201015 r pře co??? přemejšlet....Ty víš co to je??????? no já jo, s tebou to už bude asi horší
Duben 28, 201015 r tak co kdo sežene tu poklici...ZADARMO...... Liborku..... A když už máš tu full, tak tě koupě tý poklice znad nezrujnuje a nebo si kup zimní alu, ať tu můžeš machrovat ještě víc
Duben 28, 201015 r Autor A když už máš tu full, tak tě koupě tý poklice znad nezrujnuje a nebo si kup zimní alu, ať tu můžeš machrovat ještě víc to je na zimáče....a jedna se ztratila........a kupovat celou sadu ani náhodou.....a alu na zimu nechci....a mimochodem budu v létě kupovat manželce taky nový auto takže na poklici už nezbyde Upraveno Duben 28, 201015 r od Marek
Duben 28, 201015 r To netuším a po obědě se mi nechce přemejšlet to ti nevěřím........tobě se nechce ani před obědem
Duben 28, 201015 r A když už máš tu full, tak tě koupě tý poklice znad nezrujnuje a nebo si kup zimní alu, ať tu můžeš machrovat ještě víc zimní alu tu chci mít jen já
Duben 28, 201015 r to ti nevěřím........tobě se nechce ani před obědem ale tak nemusíš to tu takhle říkat občas se mi i chce
Duben 28, 201015 r :D:D jirko tebe ked dali novy sw ohladom toho nepravidelneho chodu motora po starte uz ti to slo v poriadku potom?
Duben 28, 201015 r neboj do zimních alu bych nešel.......takže já ti to I.místo brát nebudu uff sem si oddychl kol1
Duben 28, 201015 r pomooooc.... nazdar... twle konecne no čau,na bojišti nejseš,tady nejseš sem si říkal jestli nejseš marod
Duben 28, 201015 r hele malá hádanka Jirko a DAve a Marku Řídíš auto a udržuješ konstantní rychlost. Po tvé pravé straně je hluboký sráz. Nalevo od tebe jede obrovské požární vozidlo a udržuje stejnou rychlost jako ty. Před tebou cválá prase, které je zjevně větší jako tvoje auto a proto ho nemůžeš předjet. Zezadu tě pronásleduje vrtulník letící na úrovni terénu. Prase a vrtulník mají přesně takovou rychlost jako tvoje vozidlo. Co musíš udělat, aby ses v bezpečí dostal z této situace?
Duben 28, 201015 r Autor ondro...opakuješ se ..už jsi to tu dneska dával....a já bych se se svojí full z toho dostal zcela v pohodě.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.