Marek Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 (editace) tak co kdo sežene tu poklici...ZADARMO...... Liborku..... Editováno: 28. Duben 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 To netuším a po obědě se mi nechce přemejšlet pře co??? přemejšlet....Ty víš co to je??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/198611-pilulka-proti-predcasnemu-vyvrcholeni-az-trojnasobne-prodlouzi-sexualni-vydrz.html tak a teď bude doma 9-ti hodinovej sex.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 tak co kdo sežene tu poklici...ZADARMO...... Liborku..... no s tak krásným podpisem co tu máš jí určitě seženeš raz dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 pře co??? přemejšlet....Ty víš co to je??????? no já jo, s tebou to už bude asi horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 tak co kdo sežene tu poklici...ZADARMO...... Liborku..... A když už máš tu full, tak tě koupě tý poklice znad nezrujnuje a nebo si kup zimní alu, ať tu můžeš machrovat ještě víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 že jsem ani jiný odpovědi od Tebe nečekal???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 (editace) A když už máš tu full, tak tě koupě tý poklice znad nezrujnuje a nebo si kup zimní alu, ať tu můžeš machrovat ještě víc to je na zimáče....a jedna se ztratila........a kupovat celou sadu ani náhodou.....a alu na zimu nechci....a mimochodem budu v létě kupovat manželce taky nový auto takže na poklici už nezbyde Editováno: 28. Duben 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 že jsem ani jiný odpovědi od Tebe nečekal???? jak ty kemě tak já k tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Ok...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 To netuším a po obědě se mi nechce přemejšlet to ti nevěřím........tobě se nechce ani před obědem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 A když už máš tu full, tak tě koupě tý poklice znad nezrujnuje a nebo si kup zimní alu, ať tu můžeš machrovat ještě víc zimní alu tu chci mít jen já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 neboj do zimních alu bych nešel.......takže já ti to I.místo brát nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Ok...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 to ti nevěřím........tobě se nechce ani před obědem ale tak nemusíš to tu takhle říkat občas se mi i chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 pomooooc.... nazdar... twle konecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 dobru chut šuliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 koukam dave ze se nic nezmenilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 :D:D jirko tebe ked dali novy sw ohladom toho nepravidelneho chodu motora po starte uz ti to slo v poriadku potom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 JJ od te doby je klid !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 neboj do zimních alu bych nešel.......takže já ti to I.místo brát nebudu uff sem si oddychl kol1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 pomooooc.... nazdar... twle konecne no čau,na bojišti nejseš,tady nejseš sem si říkal jestli nejseš marod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 hele malá hádanka Jirko a DAve a Marku Řídíš auto a udržuješ konstantní rychlost. Po tvé pravé straně je hluboký sráz. Nalevo od tebe jede obrovské požární vozidlo a udržuje stejnou rychlost jako ty. Před tebou cválá prase, které je zjevně větší jako tvoje auto a proto ho nemůžeš předjet. Zezadu tě pronásleduje vrtulník letící na úrovni terénu. Prase a vrtulník mají přesně takovou rychlost jako tvoje vozidlo. Co musíš udělat, aby ses v bezpečí dostal z této situace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Sem marod , ale pracovni vytizeni mi nedovoli ani lehnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 ondro...opakuješ se ..už jsi to tu dneska dával....a já bych se se svojí full z toho dostal zcela v pohodě..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.