Duben 28, 201015 r Autor já bych jel furt dál....nikdo by mě nedohonil..jedou stejně...a nikam nespěchám..
Duben 28, 201015 r jak mrtvej??včera po tréniku došel borec na kašu totálně a kalí 4 dny v kuse a žije
Duben 28, 201015 r chtěl si s náma i povídat ale říkám mu:chlape asi budeme potřebovat tlumočníka protože ti tady nikdo nerozumí co žvatleš
Duben 28, 201015 r hele malá hádanka Jirko a DAve a Marku Řídíš auto a udržuješ konstantní rychlost. Po tvé pravé straně je hluboký sráz. Nalevo od tebe jede obrovské požární vozidlo a udržuje stejnou rychlost jako ty. Před tebou cválá prase, které je zjevně větší jako tvoje auto a proto ho nemůžeš předjet. Zezadu tě pronásleduje vrtulník letící na úrovni terénu. Prase a vrtulník mají přesně takovou rychlost jako tvoje vozidlo. Co musíš udělat, aby ses v bezpečí dostal z této situace? já přeskočím ze svého auta k hasičům
Duben 28, 201015 r jak mrtvej??včera po tréniku došel borec na kašu totálně a kalí 4 dny v kuse a žije NO chlastat to joooo ... ale myslet to je narocnejsi :DD
Duben 28, 201015 r Stando , vceera sem to konzultovat ( ty tvoje samolepy ) nejak to spacham v pristim tejdnu cenovka je 0,-
Duben 28, 201015 r a nespminal si ze ti aj menili nejake trisky alebo nieco take??? tym sw sa to uplne odstranilo?
Duben 28, 201015 r jojo menili , akorat se to pokazde vratilo , az po prehrati SW se to dalo do kupy ( na nove trysccee sem ujel tak cca 2000km a bylo to zpet !!! ) Copa dejve klepe se to ??
Duben 28, 201015 r hlavne ze me porad delali debila , ze tankuju nekvalitni benzin ... btw objevilo se to cca nekdy kolem 20 000 km .. myslim
Duben 28, 201015 r sak to ze mi sw menili na novy este v marci, chvilu to slo, ale teraz zas nastartujem a otacky vyse 1100 a az po chvile klesnu na klasickych tych 800...tak neviem no, ty ked nastartujes rano tak otacky su v norme(cca 800)?
Duben 28, 201015 r jojo ... dneska bylo 2 nad nulou a otacky po natoceni normalne +/- 800 ( nevim kolik to je presně )
Duben 28, 201015 r kua, mne to stale, ked nastartujem po dlhom stati , ostane na 1200, a az po cca troch minutach klesne...hmmm
Duben 28, 201015 r klepe se to hodne ??? me se to predtim klepalo jak HTP ( proste to valilo na 3 valce ) Tahne ti to normalne ?? nebo je to line ???
Duben 28, 201015 r Stando , vceera sem to konzultovat ( ty tvoje samolepy ) nejak to spacham v pristim tejdnu cenovka je 0,- to budeš hodnej posílal jsem ti rozměry??
Duben 28, 201015 r klepe se to hodne ??? me se to predtim klepalo jak HTP ( proste to valilo na 3 valce ) Tahne ti to normalne ?? nebo je to line ??? tak je to hlucnejsie, a vykon je fakt onicom
Duben 28, 201015 r tak to je v pici, 3 hrnky a bez full vodvez to tam a kopni je do prdele !! jsi asi z Marsu ne?????
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.