Duben 29, 201015 r čus..tak Ondro co ta hádanka..kde je rozluštění vidíš málem bych zapoměl takže je to takhle Řídíš auto a udržuješ konstantní rychlost. Po tvé pravé straně je hluboký sráz. Nalevo od tebe jede obrovské požární vozidlo a udržuje stejnou rychlost jako ty. Před tebou cválá prase, které je zjevně větší jako tvoje auto a proto ho nemůžeš předjet. Zezadu tě pronásleduje vrtulník letící na úrovni terénu. Prase a vrtulník mají přesně takovou rychlost jako tvoje vozidlo. Co musíš udělat, aby ses v bezpečí dostal z této situace? Méně chlastat a rychle slézt z dětského kolotoče!
Duben 29, 201015 r to keby som si precital skor tak viem odpoved:D len som nevedel co tu jaku hadanku riesite
Duben 29, 201015 r Autor marek tak ked na toto si neprisiel tak ja uz fakt neviem... A ŽE JSI TY NA TO PŘIŠEL....gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>
Duben 29, 201015 r Autor marek tak ked na toto si neprisiel tak ja uz fakt neviem... A ŽE JSI TY NA TO PŘIŠEL....gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>
Duben 29, 201015 r som si prave objednal LEDky do parkovaciek , zajtra by to malo prist tak som zvedavy som pozeral ako to vymenit no bude to zaujimave...menili ste uz parkovacky niekedy ?
Duben 29, 201015 r Autor JASNĚ...VYNDÁŠ CELÝ SVĚTLO A PAK UŽ TO JEN VYTÁHNEŠ.... SNAD JE TO STEJNÝ COMBI A NORMÁL Upraveno Duben 29, 201015 r od Marek
Duben 29, 201015 r Autor SORRY...JÁ SE SPLETL ŽE CHCEŠ MĚNIT NĚCO NA ZADNÍCH ...SORRY... Upraveno Duben 29, 201015 r od Marek
Duben 29, 201015 r Autor ale ve předu tam strč ruku a vem za patici nebo svorkovničku či kablík a zatáhni...půjde to ven
Duben 29, 201015 r pfuuu, no to sem se lek ty vies teda potesit v zadnom som menil to viem:D ale v prednom tam tie kabliky sa bojim ze odtrhnem:D
Duben 29, 201015 r Autor jo předek je řešenej blbě..hlavně u řidiče kde překáží baterka......ale já když měnil žárovku-u baterky---tak jsem si sice odřel ruku ale ven to šlo dobře...zatáhnul jsem a bylo to
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.