Marek Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 šlo to blbě ale šlo to...muselo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 no sak toto, lebo to uz asi ked to chytim za kable nestrim tak lahko...chjaaaaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 pokud máš děstkou ručičku tak to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 ja mam ruku CHLAPA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 jo od HONĚNÍ CO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 jj..přesně Tvůj případ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 ty woe...tady je to chcípnutý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 sak som tu ja marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 no to sice jo, ale já rád velkou společnost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 tak si pis so slonom lol :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 woe...jedu dom čus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 :kuk: PROSIM???? cele predne svetlo vybrat?????? jj musíš sundat nárazník,kapotu pak světlo a za chvíli máš hotovo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 no to sice jo, ale já rád velkou společnost..... no velkej to já sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Ahoj Stando, tak koukal si už na ten kryt? nebudeš tomu věřit, ale ješte ne, bohužel se dostanu na rampu až příští víkend, ale čísla sedí, tak nevím, jestli jsem si jen něco nevymyslel vidíš málem bych zapoměl takže je to takhle Řídíš auto a udržuješ konstantní rychlost. Po tvé pravé straně je hluboký sráz. Nalevo od tebe jede obrovské požární vozidlo a udržuje stejnou rychlost jako ty. Před tebou cválá prase, které je zjevně větší jako tvoje auto a proto ho nemůžeš předjet. Zezadu tě pronásleduje vrtulník letící na úrovni terénu. Prase a vrtulník mají přesně takovou rychlost jako tvoje vozidlo. Co musíš udělat, aby ses v bezpečí dostal z této situace? Méně chlastat a rychle slézt z dětského kolotoče! ty si v.l ale jinak dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 ach jaj chlapci tu je srandy a srandy.. inak ako mame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 čau stenly, pohoda, jen mě osobně by se hodil nějaký byteček ke koupi co u tebe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 nebudeš tomu věřit, ale ješte ne, bohužel se dostanu na rampu až příští víkend, ale čísla sedí, tak nevím, jestli jsem si jen něco nevymyslel Tak jestli jsou čísla stejný, tak by to mělo sedět. Tak mi kdyžtak pošli to číslo krytu co tam máš ty, máme stejný motory, tak by to pak mělo sedět i mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 tak ja mam pomalicky ale isto lepsie... este to nieje to prave orechove ale zlepsuje sa... byteček?? a aky by si chcel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 něco svýho a většího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Tak jestli jsou čísla stejný, tak by to mělo sedět. Tak mi kdyžtak pošli to číslo krytu co tam máš ty, máme stejný motory, tak by to pak mělo sedět i mě číslo teď nevím, ale bylo napsaný u někoho ve Fábiích, ale teď si nevzpomenu u koho. byla to modrá krátká a byla to holka, zkusím se podívat, kde jsem to viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 tak mám číslo z krytu so jsem kupoval kámošovi na Roomstra, ale to by měli být stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 no velkej to já sem jde ale Ondro u to co jsi velkej.......................................................................................................................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 bré ráno Blahoslavové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 a jéje Standa je už hned po ránu pod vlivem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.