davidenqo Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 no niekomu sa zije hned od rana dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 tak co světla dejve...hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 jde ale Ondro u to co jsi velkej.......................................................................................................................................... no to jsem tam radši nepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 a dneska to už napíšeš....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 tak co světla dejve...hotovo dnes by mali prist tak som zvedavy, cez vikend sa do toho pustim:) teraz rano som videl fabiu II tmavomodra metaliza take pekne velke kolesa a tam taky dedo sedel hmmm...a potom v spetaku pozeram ze mal este aj xenony....hmmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 prachatej důchodec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 len sa ho policajti spytaju ze ako je mozne ze ma xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 proč Dejve....může je mít z výroby...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 a dneska to už napíšeš....? tak nabízí se spousta možností....to nechám na každého fantazii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 a já mám bujnou fantazii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 proč Dejve....může je mít z výroby...... myslis ze by mal z vyrobi xenony? da sa dat akoze doplnkova vybava?? ale nemal ostrekovace svetlometov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 no to je mi jasný,takže tě určo napadají věci jako velkej milenec,dobrý člověk apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 (editace) myslis ze by mal z vyrobi xenony? da sa dat akoze doplnkova vybava?? ale nemal ostrekovace svetlometov... tak pokud neměl ostřik tak mohl mít jen HID sadu........xena se daj dát z výroby a za šílený peníze Editováno: 30. Duben 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 no to je mi jasný,takže tě určo napadají věci jako velkej milenec,dobrý člověkapod. .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> ano to mě napadlo, jako chřipka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 no ale sak HID sada nie je zrovna legalna... aha, ale vyzeralo to fajn, ale ked by to malo stat neviem kolko...no serem na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 jasně HID je prasárna největšího kalibru......bych to zakázal prodávat....a na silnici za to bral techničák.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 no sak toto... ja som rozmyslal nad normal H7 ale take tie co svietia trocha do modra , v tej cocke to moze vyzerat celkom dobre no a este hlavne z emal dedo xenony ale parkovacky normalne, to vyzeralo otrasne, modry xenon a zlta parkovacka ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 tak to byl nějakej TUZER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 co mate v plane cez vikend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 flákat se....manželka bude s malou u tchýně...takže pohoda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 takze hospodo!!!, sobota vecer 20:00 u mareka doma, kazdy si doneste svoje pitie, ideme zurovat, marek ma volny bejvak lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 (editace) klidně..jen nevím co to je: ZUROVAT A PITÍHO MÁM V BARU DOSTATEK Editováno: 30. Duben 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 tak jsem si hezky v práci umyl WAPkou autíko....jen od prachu...akorát mě serou ty krupičky asfaltu nalepený na autě....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Dobré ráno tady se to dnes rozjelo už od rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.