Duben 30, 201015 r klidně..jen nevím co to je: ZUROVAT A PITÍHO MÁM V BARU DOSTATEK žúr=party, žúrovať=oslavovat, mat zur, mat party a este lepsie ked pitie mas:D
Duben 30, 201015 r Dobré ráno tady se to dnes rozjelo už od rána ahoj liborku no co vychcany konecne?
Duben 30, 201015 r co mate v plane cez vikend? no zítra od rána první mistrák a pak bude nějaká lehká oslava,v neděli MotoGP :palec2: takže myslím nádhernej víkend
Duben 30, 201015 r no natankoval som tam vcera na OMV uvidime...dnes by mi mali prist LEDky do parkovaciek a pani nieco pre vas sme s kolegom nesli kade sme mali ale sme odbocili smer ku nej a jak sme ju presli hned sme sa otocili a zanou
Květen 3, 201015 r no Dejve, docela slabota.......to by udělala líp i maje malá..... marku to som nasiel na nete ja som stym nic nerobil
Květen 3, 201015 r jaaaaaaj tomasi neverici.... http://www.kalerab.sk/forum.php?forumid=142&postid=2513#2503
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.