spineshank Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 nevim potkal sem tam peknou fabku ale ta nebyla urco jeho prej pěknou fabku sem čekal že pěknou mařku a on se dívá po autech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 To bych si všimnul kdyby mělo maďarskou značku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Ondro tady maj i stranky uši takovouhle prasečinu sem napsat nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 no :smich: prej maďarskou značku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 ten se poved ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Ondro tady maj i stranky uši takovouhle prasečinu sem napsat nemůžu nj to já sem hrdina a napíšu sem všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 ondro dneska bych to videl ze dojdu ':DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 ten se poved ne ? jj 1+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 nic ja pobezim tak vecer na znackach :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 já taky jak uložím malou tak bych zašel udělat pár vdov a sirotků btw včera jsem dal 2 mapy a nějak mě to nebavilo tak sem čuměl na dvd radši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 (editace) no uvidime .. dneska nova serka Dr.House tak to sem zvedavej :DD padim tak se mej cuis Editováno: 5. Květen 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 čusss i já valím home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 čus po ránu..je hnusně zima...poprchává a fučí vítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 A HNED MÁM LEPŠÍ NÁLADU.-.. „Všiml jsem si, že tvůj otec má opuchlou tvář. To je od zubů?“ „Ne, od modlitby.“ „Ale nekecej...“ „Nekecám, včera jsme se celá rodina modlili otčenáš, a když jsme došli po »zbav nás zlého«, otec se podíval na mámu a ta si toho všimla.“ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 dobré jak prase deštivé ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Dobré ráno To máme venku ale krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 dobre rano, kurva uz by stacilo toho dazdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Dobré ráno To máme venku ale krásně čau Libore a už to nehul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 já nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 komu Libor hulí...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Máro nemysli pořád na ,né komu ale co....a vzorek nedonese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 jinak u nás na OMV...N95 je již za krásných 33,20,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Zdravim hosposu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 (editace) jinak u nás na OMV...N95 je již za krásných 33,20,-Kč no tak u nas je za 38-39,40 Editováno: 6. Květen 2010, autor: davidenqo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Zdravim hosposu ale no nazdar, sa tu moc casto neukazujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.