Květen 11, 201015 r uz to tak vypada ... ze se boji ze kdyby to zkusil hned bude zavislej ,... tohle neni World of warcraft Maro
Květen 11, 201015 r Autor hele vy dva závisláci........nechte na pokoji full................... já se věnuju rodině, zatím co vy mastíte hry....až se oženíte a bude dítě.....končíte
Květen 12, 201015 r Autor čus blumy.....jak je po ránu.....tady v noci byla bouřka-blesky jako prase........
Květen 12, 201015 r nazdar.....ja som tak strasne nervozny ze konec sveta................. :feve: :help: :feve: :help:
Květen 12, 201015 r nezjistil si co stoji ten hazl ?? Ten provázek do kurfu ? ještě to nevím,ale budu mít ty prahový lišty Fabia II RS :palec2:
Květen 12, 201015 r čus blumy.....jak je po ránu.....tady v noci byla bouřka-blesky jako prase........ Máro neboj bouřka nic není té se nemusíš bát
Květen 12, 201015 r ještě to nevím,ale budu mít ty prahový lišty Fabia II RS :palec2: Ondro a cenovka ??? Ahoj vsichni ( hadejte kdo je na dovolené ?? )
Květen 12, 201015 r hele vy dva závisláci........nechte na pokoji full................... já se věnuju rodině, zatím co vy mastíte hry....až se oženíte a bude dítě.....končíte tak ženatej nejsem ,ditě mám jedno a to moc hodnou princeznu a s hrama určo nekončím
Květen 12, 201015 r Autor tak ženatej nejsem ,ditě mám jedno a to moc hodnou princeznu a s hrama určo nekončím .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> a to proto, že nemáš právě tu ženu, ta by tě hnala....
Květen 12, 201015 r Ondro a cenovka ??? Ahoj vsichni ( hadejte kdo je na dovolené ?? ) no ještě přesně nevím ale tuším tak okolo litru to bude+- jiank čau chlape,máš dovču joo
Květen 12, 201015 r a to proto, že nemáš právě tu ženu, ta by tě hnala.... tak myslím že papír o svatbě ten rozdíl nepozná
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.