Marek Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Ahoj Máro, bojíš se bouřky jo? další ......já nepsal že se bojím..já jen psal že byla......ale co ......nemá to cenu......bav se s policajtem že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 tak myslím že papír o svatbě ten rozdíl nepozná .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> někdy jo.....já mám chytrej papír na kterým to je a to ví co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 u Vás mrzne???????? U vas ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 další ......já nepsal že se bojím..já jen psal že byla......ale co ......nemá to cenu......bav se s policajtem že Se jen ptám, tak se nevztekej, u tebe nikdo neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Ondro jo dneska dovolenka ....... tak sem vas prisel rict ze nic nedelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 další ......já nepsal že se bojím..já jen psal že byla......ale co ......nemá to cenu......bav se s policajtem že já vím že si to nepsal,ale nic není na tom že se bojíš bouřky...nám to nevadí a smát se nebudeme :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Ondro jo dneska dovolenka ....... tak sem vas prisel rict ze nic nedelam já tu mám docela od pondělka fofry,ale čas sem zajít zatím je fotky těch lišt budu mít snad přes víkend tak ti je pak pošlu,btw kdybs je chtěl tak písni budu mít asi jen jedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 já vím že si to nepsal,ale nic není na tom že se bojíš bouřky...nám to nevadí a smát se nebudeme sorry Ondro....ale NO COMENT..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Máro neber mě vážně,bylo to myšleno ze srandy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Čus.....Já tě vážně neberu neboj .....a dneska u nás po ránu bylo....a nic nenapíšu aby jste se zase nebavili jak se něčeho bojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 helou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 zde pouze CZ nebo SK Dejve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 och si snad nerozumel? tak teda dobre rano prajem marecku ....lepsie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 ano teď už je to ono Dejvíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 cus .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 nemáš náhodou bruslící dovolenou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 dobré dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Ahoj kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 je tam hnusne tak sem sel radeji do prace !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Ahoj kluci doufám, že mě za kluka nepovažuješ...JSEM CHLAP!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Čus.....Já tě vážně neberu neboj .....a dneska u nás po ránu bylo....a nic nenapíšu aby jste se zase nebavili jak se něčeho bojím takže ty se kromě bouřky ještě něče bojíš jo Marku?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 co to porad melete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 myslíš Markovi fobie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 myslíš Markovi fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 ty vole ozvěna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.