Květen 14, 201015 r no tady celou noc a to zítra máme mistrák a v neděli máme dohrávat další kterj jsme min.sobotu nedohráli kvůli dešti,ale mám obaavu že se nebude hrát vůbec přes víkend
Květen 14, 201015 r Ahoj, tak tady taky chčije Jirko, ale v úterý jste měli celkem pěkný počasí, když jsem přijel domu, tak u nás bylo hůř.
Květen 14, 201015 r cus , je to na hovno tady chcije uz 3 dny v kuse hoj,tady bylo až do večera fajn,ale jak jsem jel z trenálu okolo20,30 tak začalo kapat a pak už jen chcanec
Květen 14, 201015 r Autor hele mám new rakety,oblečení a boty tak to musím trošku žrát tak základ už máš...teď se jen naučit trošku hrát co
Květen 14, 201015 r tak základ už máš...teď se jen naučit trošku hrát co no tak nějak to přehazuju Máro
Květen 14, 201015 r Autor no tak nějak to přehazuju Máro .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> a já myslel že hraješ tenis a ne přehazovanou...já jsem truhlík
Květen 14, 201015 r a já myslel že hraješ tenis a ne přehazovanou...já jsem truhlík to se tak říká že to přehazuješ,nemůžu ti napsdat jak mi to jde
Květen 14, 201015 r Autor kdyby jsi hrál golf..pošlu ti míčky....ale tenisák....no jedině že bych ho sebral psovi
Květen 14, 201015 r kdyby jsi hrál golf..pošlu ti míčky....ale tenisák....no jedině že bych ho sebral psovi tenisaku ti muzu poslat kolik chces,ohrajem jich za tyden hodne popr i spoceny potitka ti kliďo můžu nechat jako suvenýr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.