Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Kluci: budte na racu hodní nebo se Románek naštve a povyměnuje Vám všem přezdivky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 to si tedy moc nepomůžeš, Evers má pravdu......zůstaň a vydrž..... a navrhni někoho za sebe koho budeme šikanovat...mě ale ne..já už jsem povýšenej mazák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Kluci: budte na racu hodní nebo se Románek naštve a povyměnuje Vám všem přezdivky! a jakou by jsi dal mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 to není špatnej napad romane...jooo a chtěj mi sníst i našeho psa syčááácííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 No jestli Roman viděl tu fotku....tak by ho on sám urožnil u sebe na párty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Bonzáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 to neni bonz...ale hlasít se to musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 pak se divis ze si tak oblibenej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Jakou fotku? Nevím o čem je řeč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ale...chtěl jsem ukazat fotku našeho mazlíčka jak vypsal marek tema a oni by mi ho chtěli zbaštit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 to není mazlíček ale obr mazel....:-) Mrkni se Romane o pár stránek dál...raca to sem asi už po druhý nedá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Jakou fotku? Nevím o čem je řeč! ale takovej malinkej pejsánek...hubenej.....žebra mu jsou vidět asi celej páníček racíček Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Kluci: nezlobte našeho kolegu.Já ho budu chránit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Kdo je Tvůj kolega? Ty jsi ČEZ a on je nějakej vietkong...nebo pro koho dělá :-)...Jo ty myslíš jako kolega tady..no to jsme snad všichni... a že jsi nebránil ráno mě..jak do mě šili..lumpové :-) Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 No co jé..kdypak jste..to jste všichni zdrhli na oběd? Bacha budete tlustý jako Rácův pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Neee prosím jen to nééé .) čina s rejzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ta čína byla ale taky z pejska..nebo kočička? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Tak z tohodle už bych se po.ral....všechno padá nabo spadlo na hubu a oni...no proč se ale vůbec divím...a furt se bude zdražovat....o zlevnění si můžeme nechat všichni akorát zdát... proč to tak je? Stát v ČEZ vlastní téměř 70 procent akcií. http://www.novinky.cz/ekonomika/168595-cez...tale-roste.html Vysvětlí to někdo vedoucímu amatérovi? Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Asi to tam u vas blbe vedes... tomuhle taky nerozumim, benal bude taky drassi , proste krize no tak halt zdrazime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 nene čez tady vede Roman / náš Roman alias Romariooo/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Roman to vede evidentne dobre v tom cezu ale ty u vas to vedes blbe ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 U nás to vedu taky dobže, ale miliardové zisky nemáme...jen milionové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak musí se začít od píky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tak tak pravdu máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Kam zase zmizeli pracanti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.