Marek Vloženo 18. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 tak když tu nikdo jinej není?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 já taky pomalu pomažu dom.....tak čus...kamaráde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 jojo, tak akorát čas na sebe hodit bundu a vypadnout Já taky mizím, tak se měj kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 pěkně ste se tu vykecali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 člověk tu celej den není a je to tu jak na gay chatu jak koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 hele ja se nezapojoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 no nic ja pobezim... kdyztak vecer ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 hele ja se nezapojoval to nebylo na tebe,ale na ty dvě hrdličky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 teď povalím na trenál,ale pak až trošku rozmrznu bych došel dát pár map Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 som dnes vecer parkoval:D 2cm vpredu a asi 20cm vzadu takto tesne som este nebol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 to nebylo na tebe,ale na ty dvě hrdličky ty hele.......Ti vadí že jsem tě nepřizvali co.....tak je tiše seď v koutku a záviděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Dejve přestaň nás lakovat...tam by jsi se nevecpal ani náhodou....už jsi tam stál a oni tě takhle obklopili..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 dobré kuava studené ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 čus..já si ráno zapnul výhřev sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 ty hele.......Ti vadí že jsem tě nepřizvali co.....tak je tiše seď v koutku a záviděj no já jsem tolerantní k 4% takže mě to vůbec neva :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 no já jsem taky 4% takže mě to malinko vadí tak snad příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 jinak Dave taky ti to pakování moc nežeru :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 je naivní.....myslí že na to skočíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 http://www.novinky.cz/domaci/200648-na-lyse-hore-napadlo-pul-metru-snehu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 (editace) Cau, ufff.. tak sem musel v praci zase rožhavit radiátor kosa tu je jak v.. Dave to parkování ti za 1) nežeru 2 ) pokud si to tam narval si vul pac te omlatej 3 ) vstadim se ze ty si ten idiot kterej stoji v protismeru Editováno: 19. Květen 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 čau Jirko ty 3,poznámka :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 cao )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 tak co ja uz mam odmakano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 včera jsem došel úplně KO z tréninku,sem nazapnul ani PC,doufám žes to kosil i za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 covece ... jsme poridili novou blbost k Wii tak sem se zaseknul u toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.