Evers Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Covece to nezni uplně blbě - sice uplně nesnašim Supporty ale zbytek kapel slušnnééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 pochaval patří Jiříkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 nech toho nez se zacnu cervenat :DDD ( Hlavně aby to fungovalo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Covece to nezni uplně blbě - sice uplně nesnašim Supporty ale zbytek kapel slušnnééé no jsem zvědavej na Martičku a ty její kozy lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 kuava teď mě došlo klubo výpletu na tenis 4500,- je to dražší jak struny co tu mám do křovíňáků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 nebudeš neboj, Jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 kuava teď mě došlo klubo výpletu na tenis 4500,- je to dražší jak struny co tu mám do křovíňáků Ty kokosko , a ještě si to pleteš sám jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 néé to mi plete za 100,- správce,vzal jsem novej výplet co s ním hraje i Rafa tak budeme testovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 tak to jóóó musim taky vyrazit - jen co bude pěkně :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 no já valím hned jak zvřu krám,doufám jen že nebude taková kosa jako v úterý,protože to fakt bylo žrádýlko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 dobre rano...tu zas vnoci prsalo jak drbnute.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Dobréé ráno, aaaa budoucí majitel parkoviště k nám taky zavítal. Počasí se snad lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 čus...i já jsem zde....pánové zase jsem dostal od dvorního pekaře celou přepravku koblížků, koláčků a td.....no žere celá dílna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 čím sis to zasloužil Marku ? Jinak ti přeji dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 tak je to dobrej kamarád co občas něco potřebuje....tzv. VÝMĚNNÝ OBCHOD ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Jooo táák bartr Ted jsme tu meli nabidku ze bude melat inzerci v casopisu pro Lotos Club Ale nejak to nedopadlo / tak byl sef celej smutnej taky chtel bartrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 žádnej bratr...kamarád dodavatel ......já přeci kamarády nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Tak ja nevim no tak se rozhodni :DDD Sem vcera otevrel medovinu co sem dostal ( bartr ) a covece sem myslel ze oslepnu ... Já si přihnul jak je šlověk zvyklej že to má 12 a to bylo jak lampa slivky sem až myslel že to neustojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 tak víš co..pivo je pivo a kořala je kořala...ale to musela bejt sakra extra medovina...ta se nedělá tak moc silná .....zrak máš dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Taky me to prekvapilo Zatim vidim dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 tak ráno trošku májovej deštík a nyní to vypadá na pořádný azuro jinak zdarec borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 tak dneska to vypadá asi na nějakou pizzu když máme ten pátek,jen nevím kterou ještě http://www.pizzerierosice.cz/?ukaz=pizza_listek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Tlw ... bych si dal nejakyho bifťoura spíšš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 já bych si dal ze všech pizz............................PRASE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.