spineshank Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 tak už máme objednáno já SPINACI rajčata, mozzarella, smetana, špenát, balkán, česnek + šunka kolega QUATTRO FORMAGGI rajčata, mozzarella, eidam, niva, hermelín, smetana za půl hoďky to máme nachystaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Máro moc koukáš na televizi Tak si nech chutnant ( dneska uz 4x kafe to semnou zase flakne :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 jj to si nechám já teď i kafe omezil dávám max 1 až 2 denně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 uz na nej seru ani sem to nedolil zaclo me to kolit D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Máro moc koukáš na televizi Tak si nech chutnant ( dneska uz 4x kafe to semnou zase flakne :DD ????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 s tou krááávou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 jakou krávou:::::::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 myslim prasee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 veselou krávou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 myslim prasee no tak to je sakra rozdíl...PRASE&KRÁVA.....ach jo nechlastej tolik Jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 bych to bez toho na tomhle svete neprezil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 tak už máme objednáno já SPINACI rajčata, mozzarella, smetana, špenát, balkán, česnek + šunka kolega QUATTRO FORMAGGI rajčata, mozzarella, eidam, niva, hermelín, smetana za půl hoďky to máme nachystaný ja mam audi a8 QUATTRO LONG lol lol lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 to zas bude parkování :smich: lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 (editace) tak a Dejv doSatane přezdívku : PARKING MAN Editováno: 21. Květen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 jeaaaaaaaaaah lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Doufám že budu mít kliku a nebudu muset někde parkovat u tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 joo teraz mi drzte palce!!!! maju mi volat ohladom tej novej roboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 pane bože ochraňuj Auto Kelly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Jirka Ti podrží ten na noze co měl zanícenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 pane bože ochraňuj Auto Kelly a je to auto??? není to family...myslím KELLY FAMILY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 marek toto ti vyslo som sa zasmial nene auto kelly, jo uz volali mam to pracu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 tak dobrý...že to vyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 pánové, už jsem tu dneska moc dlouho...tak mažu dom.....o víkendu má být slunečno....bude mejdan na chatě u kolegy z práce.......dám pár Birellů a hlavně masíčko z grilu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Gratuluju ... skoro mi upadnul nehet z tech nervů :DD Máro - bacha na cholesterol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.