spineshank Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 jj nějak jsem to nesledoval všechno,ale včera joo,člověk to nějak extra neprožívá,ale potěší to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Libore Jasny aspon byl zase duvod vylejt se jak troubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Já myslím, že důvod k vylití ani potřeba není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 no kdo si dá rád tak si důvod vždycky najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 No mám tady tu medovinu jestli někdo chcete tak vám jí věnuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Myslíš tu nějak divně silnou jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 no kdo si dá rád tak si důvod vždycky najde Moudrá to slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 No mám tady tu medovinu jestli někdo chcete tak vám jí věnuji Jirko strč si já třeba.......................................do....................................šuplíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Přesně tu Libore Máro asi jo ... myslel sem že jí vyleju do hajzlu ale bál sem se abych nezabil tamější ekosystém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 si to tam pěstuješ jo Jirko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 zase je tu ale narváno.....nic mažu dom.....už jsem tu moc dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Liborku , nic tam nepěstuju ale vim že tam minimálně hovno bude :DD Tak co kdyby náhodou to vyteklo někde do řeky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 to je dobře, že takhle myslíš na životní prostředí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 zase je tu ale narváno.....nic mažu dom.....už jsem tu moc dlouho tak se měj Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 no tak vole ... Ja vim ze je to trochu exoticke v tedle zemi myslet i na ostatni ale je to tak :DDD Sem zelenej .. hlavne v ksychte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 jo, jedině tak, když se zleješ jak dobytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 no takze pani, pecena kacica, knedla a kapusta...kto ma viac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Covece .... zeres si teda jako mistr já si dám nějakou lehkou pastu :DD NEJAK SE TO VE ME JESTE HOUPE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 tazky vikend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 no já to dnes vidím na kebab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 no celkem jo , patek - hokej ( hrat ne cumet ) pak nejaky pivo - domu v 5 rano ... sobota takova odpocinkova ( daval sem se dohromady bylo mi nejak soufl ) pak to ty kokoti podelali a postoupili Tak sem radeji sel spat a vcera musej vyhrat MS a navic v nedeli :DD Tak zase na plechovku no :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 pozeram ze petr muk to uz vzdal so zivotom.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 nechapu ? Jak to myslis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 no ze je mrtvej ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 To čumim jak tele ... zase vim hovno ... No joooo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.