Květen 24, 201015 r jj nějak jsem to nesledoval všechno,ale včera joo,člověk to nějak extra neprožívá,ale potěší to
Květen 24, 201015 r Autor No mám tady tu medovinu jestli někdo chcete tak vám jí věnuji Jirko strč si já třeba.......................................do....................................šuplíku
Květen 24, 201015 r Přesně tu Libore Máro asi jo ... myslel sem že jí vyleju do hajzlu ale bál sem se abych nezabil tamější ekosystém
Květen 24, 201015 r Liborku , nic tam nepěstuju ale vim že tam minimálně hovno bude :DD Tak co kdyby náhodou to vyteklo někde do řeky
Květen 24, 201015 r zase je tu ale narváno.....nic mažu dom.....už jsem tu moc dlouho tak se měj Máro
Květen 24, 201015 r no tak vole ... Ja vim ze je to trochu exoticke v tedle zemi myslet i na ostatni ale je to tak :DDD Sem zelenej .. hlavne v ksychte
Květen 24, 201015 r Covece .... zeres si teda jako mistr já si dám nějakou lehkou pastu :DD NEJAK SE TO VE ME JESTE HOUPE
Květen 24, 201015 r no celkem jo , patek - hokej ( hrat ne cumet ) pak nejaky pivo - domu v 5 rano ... sobota takova odpocinkova ( daval sem se dohromady bylo mi nejak soufl ) pak to ty kokoti podelali a postoupili Tak sem radeji sel spat a vcera musej vyhrat MS a navic v nedeli :DD Tak zase na plechovku no :DD
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.