Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no pěkny ... :o ... to musí bejt pěknej mazec!!!! a ten bolehlav rano jeeee ..... no malem bych zapoměl že ulitavam na šampíčku a to je taky pěknej urychlovak bolavej

• Autor

skus šampus s vodkou nebo s pivem...do půllitru půl piva a půl šampíčka..dáš dvě a ležíš:-)

tak já rád taky vodečku, ale pěkně z mrazáku

a na Silvestra jsem měl šáňo od Templářů a jak mi šáňo nechutná, tak toho jsem vypil půl flaašky a fakt mi chutnalo

skus šampus s vodkou nebo s pivem...do půllitru půl piva a půl šampíčka..dáš dvě a ležíš:-)

se chci nechat zabít??? :smich:

asi ...účast je jen: Marek, Raca a Standis.....
je toho tahy holt vic stando tak se to ještě víc roztřištilo..... dal bych tomu ještě čas

aspoň je to takový komorní, rodinný :palec2:

jo šáňo umí na otcoví šedesatce sem to zkombinoval s pivečkem a pěkně sem to odsral v pět odpoledne se začlo a v devět sem odpad....ostatní notorici vesele popijeli až do rána ... :sleep:<_< no pěknou ostudu sem si udělal

aspoň je to takový komorní, rodinný :palec2:

to je fakt ale stejně si myslim že se to rozjede trochu víc.... ;)

jo šáňo umí na otcoví šedesatce sem to zkombinoval s pivečkem a pěkně sem to odsral v pět odpoledne se začlo a v devět sem odpad....ostatní notorici vesele popijeli až do rána ... :sleep:<_< no pěknou ostudu sem si udělal

aspoň jsi mu ušetřil peníze :smich: a pěkně jsi se vyspal

hmmmm a ještě si pěkně odpliv....no nebudem to rozpitvavat ještě ted sem červenej a stydim se

nene na humusy jsou jiny specializovany stranky :-)

no tak tuhle ve škole řešil jeden spolužak za jak dlouho mu projde mince zažívacím traktem tak ji spolk a potom....... nene sranda :laugh.gif

• Autor

a potom hom vezla rychlá.... :-)

to moh ale ty nejsou tak přesny......radši bych tohle tema ukončil nebo se z toho pob....u

rychla ne opravdu dojela až do konce ....fuj mě je blbě

• Autor

to já na vojně při mazáckým "povyšování"...děsná ožíračka vypil na ex půl litru RUMU...a za 5 miň jsem si obrátil žaudek na ruby a musel si ho strka zpět do útrob těla :-)

• Autor

jak se Ti pracuje...

ty brdo rum ten taky umí....to vam povim přihodu byl sem na pivu a i rumu na jedny akci stara mě vyvoněla vyprany rifle atak...no vracim se tagem dom lehce unaven vylezu z auta dam si na hubu a kolena na kalhotech špinavy,tak du z hruzou do bytu herečka sladce spala tak sem nelenil kalhoty ve tři ráno dal do pračky rozsvitil lampičku a leh si v obyvaku na gauč.....no moje milovany zlatičko se vzbudilo ted kouka ja zalomenej na gauči hubu otevřenou puštěna pračka měla zato že sem se zblaznil.....tak mě vzbudi co se stalo a ja prvni větu jestli mame ještě v lednici ruma

ty brdo maro šichta jako vepř už necejtim prsty z klavesnice a na cigarku sem taky dlouho nebyl .-)

jo to byla sranda navic to bylo v zimě takže snih + blato no ja vypadal ted se tomu taky směju ale když je doma nejhuř tak mi to herečka pořád předhazuje

Upraveno od raca

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.