Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no pěkny ... :o ... to musí bejt pěknej mazec!!!! a ten bolehlav rano jeeee ..... no malem bych zapoměl že ulitavam na šampíčku a to je taky pěknej urychlovak bolavej

• Autor

skus šampus s vodkou nebo s pivem...do půllitru půl piva a půl šampíčka..dáš dvě a ležíš:-)

tak já rád taky vodečku, ale pěkně z mrazáku

a na Silvestra jsem měl šáňo od Templářů a jak mi šáňo nechutná, tak toho jsem vypil půl flaašky a fakt mi chutnalo

skus šampus s vodkou nebo s pivem...do půllitru půl piva a půl šampíčka..dáš dvě a ležíš:-)

se chci nechat zabít??? :smich:

asi ...účast je jen: Marek, Raca a Standis.....
je toho tahy holt vic stando tak se to ještě víc roztřištilo..... dal bych tomu ještě čas

aspoň je to takový komorní, rodinný :palec2:

jo šáňo umí na otcoví šedesatce sem to zkombinoval s pivečkem a pěkně sem to odsral v pět odpoledne se začlo a v devět sem odpad....ostatní notorici vesele popijeli až do rána ... :sleep:<_< no pěknou ostudu sem si udělal

aspoň je to takový komorní, rodinný :palec2:

to je fakt ale stejně si myslim že se to rozjede trochu víc.... ;)

jo šáňo umí na otcoví šedesatce sem to zkombinoval s pivečkem a pěkně sem to odsral v pět odpoledne se začlo a v devět sem odpad....ostatní notorici vesele popijeli až do rána ... :sleep:<_< no pěknou ostudu sem si udělal

aspoň jsi mu ušetřil peníze :smich: a pěkně jsi se vyspal

hmmmm a ještě si pěkně odpliv....no nebudem to rozpitvavat ještě ted sem červenej a stydim se

nene na humusy jsou jiny specializovany stranky :-)

no tak tuhle ve škole řešil jeden spolužak za jak dlouho mu projde mince zažívacím traktem tak ji spolk a potom....... nene sranda :laugh.gif

• Autor

a potom hom vezla rychlá.... :-)

to moh ale ty nejsou tak přesny......radši bych tohle tema ukončil nebo se z toho pob....u

rychla ne opravdu dojela až do konce ....fuj mě je blbě

• Autor

to já na vojně při mazáckým "povyšování"...děsná ožíračka vypil na ex půl litru RUMU...a za 5 miň jsem si obrátil žaudek na ruby a musel si ho strka zpět do útrob těla :-)

• Autor

jak se Ti pracuje...

ty brdo rum ten taky umí....to vam povim přihodu byl sem na pivu a i rumu na jedny akci stara mě vyvoněla vyprany rifle atak...no vracim se tagem dom lehce unaven vylezu z auta dam si na hubu a kolena na kalhotech špinavy,tak du z hruzou do bytu herečka sladce spala tak sem nelenil kalhoty ve tři ráno dal do pračky rozsvitil lampičku a leh si v obyvaku na gauč.....no moje milovany zlatičko se vzbudilo ted kouka ja zalomenej na gauči hubu otevřenou puštěna pračka měla zato že sem se zblaznil.....tak mě vzbudi co se stalo a ja prvni větu jestli mame ještě v lednici ruma

ty brdo maro šichta jako vepř už necejtim prsty z klavesnice a na cigarku sem taky dlouho nebyl .-)

jo to byla sranda navic to bylo v zimě takže snih + blato no ja vypadal ted se tomu taky směju ale když je doma nejhuř tak mi to herečka pořád předhazuje

Upraveno od raca

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.