Duben 21, 200916 r no pěkny ... ... to musí bejt pěknej mazec!!!! a ten bolehlav rano jeeee ..... no malem bych zapoměl že ulitavam na šampíčku a to je taky pěknej urychlovak bolavej
Duben 21, 200916 r Autor skus šampus s vodkou nebo s pivem...do půllitru půl piva a půl šampíčka..dáš dvě a ležíš:-)
Duben 21, 200916 r tak já rád taky vodečku, ale pěkně z mrazáku a na Silvestra jsem měl šáňo od Templářů a jak mi šáňo nechutná, tak toho jsem vypil půl flaašky a fakt mi chutnalo
Duben 21, 200916 r skus šampus s vodkou nebo s pivem...do půllitru půl piva a půl šampíčka..dáš dvě a ležíš:-) se chci nechat zabít???
Duben 21, 200916 r asi ...účast je jen: Marek, Raca a Standis..... je toho tahy holt vic stando tak se to ještě víc roztřištilo..... dal bych tomu ještě čas aspoň je to takový komorní, rodinný
Duben 21, 200916 r jo šáňo umí na otcoví šedesatce sem to zkombinoval s pivečkem a pěkně sem to odsral v pět odpoledne se začlo a v devět sem odpad....ostatní notorici vesele popijeli až do rána ... no pěknou ostudu sem si udělal
Duben 21, 200916 r aspoň je to takový komorní, rodinný to je fakt ale stejně si myslim že se to rozjede trochu víc....
Duben 21, 200916 r jo šáňo umí na otcoví šedesatce sem to zkombinoval s pivečkem a pěkně sem to odsral v pět odpoledne se začlo a v devět sem odpad....ostatní notorici vesele popijeli až do rána ... no pěknou ostudu sem si udělal aspoň jsi mu ušetřil peníze a pěkně jsi se vyspal
Duben 21, 200916 r hmmmm a ještě si pěkně odpliv....no nebudem to rozpitvavat ještě ted sem červenej a stydim se
Duben 21, 200916 r no tak tuhle ve škole řešil jeden spolužak za jak dlouho mu projde mince zažívacím traktem tak ji spolk a potom....... nene sranda :
Duben 21, 200916 r to moh ale ty nejsou tak přesny......radši bych tohle tema ukončil nebo se z toho pob....u
Duben 21, 200916 r Autor to já na vojně při mazáckým "povyšování"...děsná ožíračka vypil na ex půl litru RUMU...a za 5 miň jsem si obrátil žaudek na ruby a musel si ho strka zpět do útrob těla :-)
Duben 21, 200916 r ty brdo rum ten taky umí....to vam povim přihodu byl sem na pivu a i rumu na jedny akci stara mě vyvoněla vyprany rifle atak...no vracim se tagem dom lehce unaven vylezu z auta dam si na hubu a kolena na kalhotech špinavy,tak du z hruzou do bytu herečka sladce spala tak sem nelenil kalhoty ve tři ráno dal do pračky rozsvitil lampičku a leh si v obyvaku na gauč.....no moje milovany zlatičko se vzbudilo ted kouka ja zalomenej na gauči hubu otevřenou puštěna pračka měla zato že sem se zblaznil.....tak mě vzbudi co se stalo a ja prvni větu jestli mame ještě v lednici ruma
Duben 21, 200916 r ty brdo maro šichta jako vepř už necejtim prsty z klavesnice a na cigarku sem taky dlouho nebyl .-)
Duben 21, 200916 r jo to byla sranda navic to bylo v zimě takže snih + blato no ja vypadal ted se tomu taky směju ale když je doma nejhuř tak mi to herečka pořád předhazuje Upraveno Duben 21, 200916 r od raca
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.