raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no pěkny ... ... to musí bejt pěknej mazec!!!! a ten bolehlav rano jeeee ..... no malem bych zapoměl že ulitavam na šampíčku a to je taky pěknej urychlovak bolavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 skus šampus s vodkou nebo s pivem...do půllitru půl piva a půl šampíčka..dáš dvě a ležíš:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak já rád taky vodečku, ale pěkně z mrazáku a na Silvestra jsem měl šáňo od Templářů a jak mi šáňo nechutná, tak toho jsem vypil půl flaašky a fakt mi chutnalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 skus šampus s vodkou nebo s pivem...do půllitru půl piva a půl šampíčka..dáš dvě a ležíš:-) se chci nechat zabít??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 asi ...účast je jen: Marek, Raca a Standis..... je toho tahy holt vic stando tak se to ještě víc roztřištilo..... dal bych tomu ještě čas aspoň je to takový komorní, rodinný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jo šáňo umí na otcoví šedesatce sem to zkombinoval s pivečkem a pěkně sem to odsral v pět odpoledne se začlo a v devět sem odpad....ostatní notorici vesele popijeli až do rána ... no pěknou ostudu sem si udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 aspoň je to takový komorní, rodinný to je fakt ale stejně si myslim že se to rozjede trochu víc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jo šáňo umí na otcoví šedesatce sem to zkombinoval s pivečkem a pěkně sem to odsral v pět odpoledne se začlo a v devět sem odpad....ostatní notorici vesele popijeli až do rána ... no pěknou ostudu sem si udělal aspoň jsi mu ušetřil peníze a pěkně jsi se vyspal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 hmmmm a ještě si pěkně odpliv....no nebudem to rozpitvavat ještě ted sem červenej a stydim se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 že by jsme dneska načali zase jedno pěkňoučký téma??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 nene na humusy jsou jiny specializovany stranky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 dobrá, třeba se někdo přidá a nadhodí jiné téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no tak tuhle ve škole řešil jeden spolužak za jak dlouho mu projde mince zažívacím traktem tak ji spolk a potom....... nene sranda : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak mohl rovnou vyzkoušet čili papričky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 a potom hom vezla rychlá.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to moh ale ty nejsou tak přesny......radši bych tohle tema ukončil nebo se z toho pob....u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 rychla ne opravdu dojela až do konce ....fuj mě je blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to já na vojně při mazáckým "povyšování"...děsná ožíračka vypil na ex půl litru RUMU...a za 5 miň jsem si obrátil žaudek na ruby a musel si ho strka zpět do útrob těla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no fůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jak se Ti pracuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ty brdo rum ten taky umí....to vam povim přihodu byl sem na pivu a i rumu na jedny akci stara mě vyvoněla vyprany rifle atak...no vracim se tagem dom lehce unaven vylezu z auta dam si na hubu a kolena na kalhotech špinavy,tak du z hruzou do bytu herečka sladce spala tak sem nelenil kalhoty ve tři ráno dal do pračky rozsvitil lampičku a leh si v obyvaku na gauč.....no moje milovany zlatičko se vzbudilo ted kouka ja zalomenej na gauči hubu otevřenou puštěna pračka měla zato že sem se zblaznil.....tak mě vzbudi co se stalo a ja prvni větu jestli mame ještě v lednici ruma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak to jsem se zasmál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ty brdo maro šichta jako vepř už necejtim prsty z klavesnice a na cigarku sem taky dlouho nebyl .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 nekuř, stejně jsou hnusný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) jo to byla sranda navic to bylo v zimě takže snih + blato no ja vypadal ted se tomu taky směju ale když je doma nejhuř tak mi to herečka pořád předhazuje Editováno: 21. Duben 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.