Květen 25, 201015 r Autor čau homoklády .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> No na SH sraz nejedu Tome, něco mi do toho přišlo, tak jedu k Varům a asi se stavím u Máry Takže ten kalendář mi dáš až někdy na severu, teda jestli ještě bude platnej A Máro, ty si udělej čas tak nějak v pátek odpoledne a už jsi zjistil jak to je s parkováním??? moje nabídka platí.....tedy Ty ji zaplatíš
Květen 25, 201015 r a už jsi zjistil jak to je s parkováním??? moje nabídka platí.....tedy Ty ji zaplatíš no jo, na to jsem se uplně zapoměl zeptat, ale neboj, dneska zjistím
Květen 25, 201015 r hovada lol lol :smich: ved vas ten smiech prejde jo, to máš pravdu, až nám ukážeš jak parkuješ, tak budem spíš brečet lol lol
Květen 25, 201015 r tak další smutná zpráva dnes http://kultura.idnes.cz/paul-gray-basista-metalove-kapely-slipknot-byl-nalezen-mrtvy-pu3-/hudba.asp?c=A100525_092543_hudba_ob tak to je drsný teda
Květen 26, 201015 r Autor jo, to máš pravdu, až nám ukážeš jak parkuješ, tak budem spíš brečet .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> jo Dejv nám ukáže...natočíme to a dáme na JÚŤÚP a bude to nejstahovanější konické video ...jj pan PARKING MAN
Květen 26, 201015 r Autor co to zase je za dvojsmysly ? jsi nalitej, že to nechápeš???? je to jednoduchý...když to pochopil i Libor..a to je EMPÍK ..divím se , že Ty ne
Květen 26, 201015 r jsi nalitej, že to nechápeš???? je to jednoduchý...když to pochopil i Libor..a to je EMPÍK ..divím se , že Ty ne hochůůů, radši mlč lol
Květen 26, 201015 r Autor dobrá...tak si trhni .....neboj...cikáni přelezou plot a očešou Ti to vozítko k nepoznání
Květen 26, 201015 r Autor jinak přeji dobré ráno dobré ráno??? když tu diskutuju s tebou? to nemyslíš vážně
Květen 26, 201015 r Autor čus dejve...jak se ti líbí funkce . VRCHNI PARKOVAČ co máš pod avatarem Upraveno Květen 26, 201015 r od Marek
Květen 26, 201015 r Autor nazdar, tu sa tiez rozprsalo prave... zajtra idem asi do prahy, kto da rande ? že by mezinárodní sraz???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.