Marek Vloženo 25. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 čau homoklády .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> No na SH sraz nejedu Tome, něco mi do toho přišlo, tak jedu k Varům a asi se stavím u Máry Takže ten kalendář mi dáš až někdy na severu, teda jestli ještě bude platnej A Máro, ty si udělej čas tak nějak v pátek odpoledne a už jsi zjistil jak to je s parkováním??? moje nabídka platí.....tedy Ty ji zaplatíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 co to zase je za dvojsmysly ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 jsem si na tebe nějak nemohl vzpomenout víš A to si říkáš kamarád jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 a už jsi zjistil jak to je s parkováním??? moje nabídka platí.....tedy Ty ji zaplatíš no jo, na to jsem se uplně zapoměl zeptat, ale neboj, dneska zjistím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 co to zase je za dvojsmysly ? žádný dvojsmysly ty úchylný čuně lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 hovada lol lol :smich: ved vas ten smiech prejde jo, to máš pravdu, až nám ukážeš jak parkuješ, tak budem spíš brečet lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 tak další smutná zpráva dnes http://kultura.idnes.cz/paul-gray-basista-metalove-kapely-slipknot-byl-nalezen-mrtvy-pu3-/hudba.asp?c=A100525_092543_hudba_ob tak to je drsný teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 jo, to máš pravdu, až nám ukážeš jak parkuješ, tak budem spíš brečet .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> jo Dejv nám ukáže...natočíme to a dáme na JÚŤÚP a bude to nejstahovanější konické video ...jj pan PARKING MAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 A to si říkáš kamarád jo? jasně, jsem totiž Tvůj jedinej kamarád........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 co to zase je za dvojsmysly ? jsi nalitej, že to nechápeš???? je to jednoduchý...když to pochopil i Libor..a to je EMPÍK ..divím se , že Ty ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 jasně, jsem totiž Tvůj jedinej kamarád........ si nějak moc věříš lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 jsi nalitej, že to nechápeš???? je to jednoduchý...když to pochopil i Libor..a to je EMPÍK ..divím se , že Ty ne hochůůů, radši mlč lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 jinak přeji dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 a hele kdo je vzhůru....a bude asi parkovat na ulici plný cikánů...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 No prej se bude parkovat na zahradě, tak je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 dobrá...tak si trhni .....neboj...cikáni přelezou plot a očešou Ti to vozítko k nepoznání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 jinak přeji dobré ráno dobré ráno??? když tu diskutuju s tebou? to nemyslíš vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 ááá, Mára má dnes rejpavou náladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 jako vždy...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 dobré ráno,tady zase chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 čus plešoune..tady taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 nazdar, tu sa tiez rozprsalo prave... zajtra idem asi do prahy, kto da rande ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 (editace) čus dejve...jak se ti líbí funkce . VRCHNI PARKOVAČ co máš pod avatarem Editováno: 26. Květen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 nazdar, tu sa tiez rozprsalo prave... zajtra idem asi do prahy, kto da rande ? že by mezinárodní sraz??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 :smich: vidiiiis som ti ani nevsimol kto si dal tu namahu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.