Květen 26, 201015 r :smich: :smich: :smich: hahah:D tak nakoniec som si to vybavil pridem autom:) idem niekde na magistrat...jungmnanova ulica....
Květen 26, 201015 r heh, ja mam tiez kusok od domu jungmanovu jirko pisem si...a co tam kde tam mam hladat?
Květen 26, 201015 r Mas to v SZ mistr parkovač :DDD Jedeš jenom na otočku / nebo zůstaneš na škodahome ??
Květen 26, 201015 r mam zapisane idem na otocku iba, nieco zaniest na ten magistrat. potom pokukam asi po prahe trocha bo som tam este nebol. poobede pojdem spet.
Květen 26, 201015 r Libore nechceš dojet cejtim že by si ho mohl trochu stáááhnout o nějaký eura :DDD
Květen 26, 201015 r ticho!!! jedine v tom pripade ze by mi spravil prednostne parkovanie niekde pred magistratom
Květen 26, 201015 r Autor Neboj Dejve , je tam plácek označenej modře ten bude jen pro tebe ale pokud je tam místo pro dvě auta, tak to nebere...je zvyklej pěkně na těsno
Květen 27, 201015 r Navíc hlásili v radiu zvýšenou opatrnost na D1 - prej se sem žene nějakej blbec v protisměru ( slovenská RZka )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.