Květen 27, 201015 r Autor je to tak... pak dej info jak Dejv u tebe zaparkoval...... a hlavně na něj koukej ať se něco přiučíš a můžeš to předat dál
Květen 27, 201015 r Autor snad jo......pro jistotu brnknu na Hrad a magistrát, aby byli připraveni....kdyby dejv řádil
Květen 27, 201015 r Autor TAK PÁNOVÉ, KDE JSOU INFORMACE JAK DOPADL MEZINÁRODNÍ ČESKO-SLOVENSKÝ MINI SRÁZEK JIRKA&DEJV
Květen 27, 201015 r Dobrý večír No asi to moc dobře nedopadlo a nebo naopak dopadlo? Třeba byl a teď se někde válej
Květen 27, 201015 r vsetko v pohodicke, ziadny problem na platenom parkovisku je miesta dost nemusim sa nikde pchat
Květen 27, 201015 r vsetko v pohodicke, ziadny problem na platenom parkovisku je miesta dost nemusim sa nikde pchat a nebyl si tam zmatený? tolik místa na parkování, na to nejsi zvyklej :smich:
Květen 27, 201015 r nenene:D ale ta dialnica to je smrt jak to trase.... něco proti naší krásný D1? :smich:
Květen 27, 201015 r baris:kůůk,nj už sem nechodím jakpak je?? toho jsem si všimnul No tak jde to celkem fajn, a co u tebe?
Květen 27, 201015 r toho jsem si všimnul No tak jde to celkem fajn, a co u tebe? no tak aspon že tak jj u mě supr,díkes
Květen 27, 201015 r něco proti naší krásný D1? :smich: ale uplne vsetko proti tej dialnici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :aggressive: chudak auto take roztrasene
Květen 27, 201015 r ale uplne vsetko proti tej dialnici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :aggressive: chudak auto take roztrasene tak tu nefňukej, aspoň si jí trošku protáhnul tlumiče Upraveno Květen 27, 201015 r od baris
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.