Květen 28, 201015 r Autor tak tu nefňukej, aspoň si jí trošku protáhnul tlumiče a nejenom tlumiče...po setkání s Jirkou ......................................
Květen 28, 201015 r si myslis ze nemam co robit len behat praha bratislava praha bratislava? keby som nemusel ist dnes do roboty tak ostanem v prahe...ale tak co uz. marek libor o tom vie? ci to bude prekvapko?
Květen 28, 201015 r Autor si myslis ze nemam co robit len behat praha bratislava praha bratislava? keby som nemusel ist dnes do roboty tak ostanem v prahe...ale tak co uz. marek libor o tom vie? ci to bude prekvapko? už to ví.....
Květen 28, 201015 r Já vím Libore...já vím...ale stejně mě máš rád viď no za tohle ne JO ale když už jsi tak aktivní, tak to nezapomeň 18.6.2010 vrátit do původního stavu, to totiž u MP končím
Květen 28, 201015 r a kde ides robit ? SWAT ? Dejve, moc koukáš na filmy, SWAT je jen v Americe a tam se opravdu nechystám lol
Květen 28, 201015 r Autor a kde ides robit ? SWAT ? .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> ne CSI .......nebo FBI......či CIA
Květen 28, 201015 r Autor Tak asi napíšu Standovi, aby ti za takovýhle chování dal varování Standa...ten mě má rád...se nechytáš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.