davidenqo Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 som zvedavy kolko srobikov som postracal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 ty tu děláš, jakoby jste měli na slovensku lepší cesty lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 tak dialnice urcite lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 keci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 tak dialnice urcite lepsie nekecej....na Slovensku máte dálnice???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 tak tu nefňukej, aspoň si jí trošku protáhnul tlumiče a nejenom tlumiče...po setkání s Jirkou ...................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 tak šup vstáváme........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 dobré ráno,konečně pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 dobre rano, tak tak, konecne piatok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 tak co sraz dejve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Dobré ráno Máro sereš mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 si myslis ze nemam co robit len behat praha bratislava praha bratislava? keby som nemusel ist dnes do roboty tak ostanem v prahe...ale tak co uz. marek libor o tom vie? ci to bude prekvapko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Já vím Libore...já vím...ale stejně mě máš rád viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 aha:D:D:D:D prekvapko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 si myslis ze nemam co robit len behat praha bratislava praha bratislava? keby som nemusel ist dnes do roboty tak ostanem v prahe...ale tak co uz. marek libor o tom vie? ci to bude prekvapko? už to ví..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Já vím Libore...já vím...ale stejně mě máš rád viď no za tohle ne JO ale když už jsi tak aktivní, tak to nezapomeň 18.6.2010 vrátit do původního stavu, to totiž u MP končím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Libore to už máš navždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 a kde ides robit ? SWAT ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 a myslel jsem rád jako kamaráda ne jakö řiťopicha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Tak asi napíšu Standovi, aby ti za takovýhle chování dal varování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 a kde ides robit ? SWAT ? Dejve, moc koukáš na filmy, SWAT je jen v Americe a tam se opravdu nechystám lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 a kde ides robit ? SWAT ? .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> ne CSI .......nebo FBI......či CIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Tak asi napíšu Standovi, aby ti za takovýhle chování dal varování Standa...ten mě má rád...se nechytáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 nebo snad Libore KGB.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 jo, teď si na to trefil, ty nejsi zas tak blbej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.