Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 No jooooo, ty spamere .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> a kdo je druhej ty joudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Co vy kucí ... dnešní rande ?? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 snad nebudeš jako on Libore na to se těšit nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Co vy kucí ... dnešní rande ?? ? přidáš se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 a kdo je druhej ty joudo už tě doháním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Bohužel doraž na SH, tam to můžem probrat ( co jak a za kolik ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Bohužel doraž na SH, tam to můžem probrat ( co jak a za kolik ) Na SH nejedu Takže doraž ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 přidáš se? jen to ne..ještě je rozdováděnej od Dejva.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Bohužel doraž na SH, tam to můžem ROZDAT ( co jak a za kolik ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Na SH nejedu Takže doraž ty NEHÁDEJTE SE.......ROVNOU SI DEJTE NA TLAMU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 (editace) NEHÁDEJTE SE.......ROVNOU SI DEJTE NA TLAMU my se nehádáme Editováno: 28. Květen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 NEHÁDEJTE SE.......ROVNOU SI DEJTE DO TAMY Ojj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 ČUNĚ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Jirko co to je TAMA???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 provokatééére Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 tak to vysvětli...nebo jsi ještě z toho Dejva tak rozhozenej?:???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Má od Dejva rozhozenou tlamu no :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 tak to vysvětli...nebo jsi ještě z toho Dejva tak rozhozenej?:???? Rozhozenej ??? myslíš ohozenej ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 pánové odpojuji se......čus..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 mám výjezd budu tak za hodku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 kdo mě bude chtít najít tak si mě najde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 No tak ja vam to reknu - Nejdriv mě vzal na oběd tam se mě snažil opít ( i platil uličník - tak sem hned věděl že něco bude chtít ) , potom na romantickou procházku Prahou ( mě začlo bejt jasný že bude zle :DD ). Tak sem to zahrál do na levačku , že mě bolí hlava a musím dom :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 pánové odpojuji se......čus..... no to je morálka teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.