Květen 28, 201015 r no taky bych je bral,už mi tady z toho všeho pěkně jebe....no zítra od rána na tenise pak jedu na ten fesťák tak doufám že aspoň počasí bude
Květen 28, 201015 r Autor to je hrozná prac.morálka takto brzo jít domů .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> ,ale šel bych taky klidně jsem tu od 5h...
Květen 28, 201015 r Autor no taky bych je bral,už mi tady z toho všeho pěkně každej jebe ....no zítra od rána budu mastit penise pak jedu za feťákama tak doufám že aspoň počasí bude sorry
Květen 29, 201015 r Autor TAK PÁNOVÉ...MINI SRÁZET S LIBOREM PROBĚHL...POKECALI JSME...DALI SI BIRELLA /já 1 a opilec Libor 2 / okouknuli vozítka...Libor musel uznat že mám opravdu full a předali si dárky....proběhla výměna Becherovky za domácí slivovičku .... po 2 hodinách jsem ho navedl na cestu za jeho herečkou, která o cca 10km od nás řádila se svojí kamarádkou Takže pohoda...a žádné NEBYLO.......................nebo jo.................................to už nechám na Vaší fantazii
Květen 30, 201015 r Nazdár hospodo, tak konečně doma Jak říká Mára, žádný neproběhlo Tak tak, Mára má FULL Takhle si to chtěl, abych to napsal? No a dlužím ti 2 berelly, tak je máš umě při dalším sraze A jak chutnala slivovička? A dnes na zpáteční cestě, jsem si dal ještě sraz s Jendou (kibi) a taky se nějak zakecali a tak jsem dorazil až teď po devátý najeto cca 450km a jsem rád, že jsem zas doma Upraveno Květen 30, 201015 r od baris
Květen 31, 201015 r nazdar:) tak posledny den v starej robote..... MoOon> Hele, ty seš admin serveru pro cod 4? <Thommy> Jo, tak me moc neštvi nebo ti dam takovy ban ze ti nepojede ani singleplayer :smich: :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.