baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 pánové odpojuji se......čus..... nějak brzo ne? čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Rozhozenej ??? myslíš ohozenej ?? nejspíš obojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 to je hrozná prac.morálka takto brzo jít domů ,ale šel bych taky klidně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 a já mám dnes volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 no taky bych je bral,už mi tady z toho všeho pěkně jebe....no zítra od rána na tenise pak jedu na ten fesťák tak doufám že aspoň počasí bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 to je hrozná prac.morálka takto brzo jít domů .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> ,ale šel bych taky klidně jsem tu od 5h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 no taky bych je bral,už mi tady z toho všeho pěkně každej jebe ....no zítra od rána budu mastit penise pak jedu za feťákama tak doufám že aspoň počasí bude sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Vy jste ale kus debila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 pročpak???????no jo já už mizím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 to říkáš celé ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 taky vám přijde že si Mára poslední dobou koleduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Já myslim že mu to Libor dneska vysvětlí :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 nic mu vysvětlovat nebudu Ale Dejv to vaše včerejší nějak nerozchodil :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 [/b] sorry jo, tohle se povedlo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 ty vole co tu děláš ?? Já myslel že si "služebně" ve varech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 žádný služebně A jedu až odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Já myslim že mu to Libor dneska vysvětlí :prc: tzv uhodí hřebíček na hlavičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Kua si rikal pracovne celej vikend tak nekecej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 no jasně že celej víkend, ale né pracovně ale soukromě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Ja tomu rozumim jedes za marou .. jak rikas ty soukromne celej vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 TAK PÁNOVÉ...MINI SRÁZET S LIBOREM PROBĚHL...POKECALI JSME...DALI SI BIRELLA /já 1 a opilec Libor 2 / okouknuli vozítka...Libor musel uznat že mám opravdu full a předali si dárky....proběhla výměna Becherovky za domácí slivovičku .... po 2 hodinách jsem ho navedl na cestu za jeho herečkou, která o cca 10km od nás řádila se svojí kamarádkou Takže pohoda...a žádné NEBYLO.......................nebo jo.................................to už nechám na Vaší fantazii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 (editace) Nazdár hospodo, tak konečně doma Jak říká Mára, žádný neproběhlo Tak tak, Mára má FULL Takhle si to chtěl, abych to napsal? No a dlužím ti 2 berelly, tak je máš umě při dalším sraze A jak chutnala slivovička? A dnes na zpáteční cestě, jsem si dal ještě sraz s Jendou (kibi) a taky se nějak zakecali a tak jsem dorazil až teď po devátý najeto cca 450km a jsem rád, že jsem zas doma Editováno: 30. Květen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 dobré ráno po hooodně náročném víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 cao Kluci nejak vam tu vasi verzy nezeru :DD. Nejak moc se vam to podoba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 nazdar:) tak posledny den v starej robote..... MoOon> Hele, ty seš admin serveru pro cod 4? <Thommy> Jo, tak me moc neštvi nebo ti dam takovy ban ze ti nepojede ani singleplayer :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.