Květen 31, 201015 r To víš ... vocas v hubě a poslušně klečím jak slyšim 4%štinu No a je to venku Jiříku
Květen 31, 201015 r Libore sem dotčen, uražen a přeju ti aby tě nekdo protáhnul pendrekem až se budeš sprchovat
Květen 31, 201015 r ale, já takovýhle věci rád nemám, ale jestli chceš, tak na nějakej sraz ho vezmu a můžeš si to vyzkoušet a nebo ti vezmu tomfu, ta je větší
Květen 31, 201015 r Autor Zelená ustřice .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> ... tak volové vy melete porad jen o kláááddááách tak co s váááma tak největší kláda jsi tu ty Jiříku
Květen 31, 201015 r Autor Máro, musíš nechat přejmenovat hospodu na gay club prdlajz...založte si svůj gay club..tohle je moje hospoda.....
Květen 31, 201015 r tak největší kláda jsi tu ty Jiříku No já to vim, ty evidentně taky ( nevim sice jak si na to přišel ), ale nemusíš to tu rozhlašovat nechcí aby jste se cejtili trapně !!
Květen 31, 201015 r Autor A UŽ DOST.................ZAČNĚTE SE CHOVAT JAKO KDYŽ JE VÁM 18+.....A NE 12
Květen 31, 201015 r A UŽ DOST.................ZAČNĚTE SE CHOVAT JAKO KDYŽ JE VÁM 18+.....A NE 12 to říká ten pravej
Květen 31, 201015 r Autor PAROUBEJ JE VŮL-------MĚL ODEJÍT PŘED VOLBAMA A BYL BY VÍTĚZ..TAKHLE JE IDIOT...... JINA JIRKO HRADEC ASI PADNE.....ROMAN ZATÍM NIC NEZAŘÍDIL..
Květen 31, 201015 r Autor no tady stejně nic slepičit nebudu .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> SRABE.....STEJNĚ TI TO NIKDO NEŽERE....
Květen 31, 201015 r No uvdíme jak to bude, když jsou hlasy takhle rozložený a není žádná strana s větším náskokem.
Květen 31, 201015 r Autor To je ale Kokon co je na tom težkého kua zamluvit flek ?? NEVÍM CO JE NA TOM TĚŽKÝHO..PSAL JSEM MU AŤ JE UPLATÍ A ON TO ASI NEUMÍ..........PRDÍM NA TO...UDĚLÁME SI SVŮJ SRAZ A BUDE TO...MYSLÍM ŽE U TEBE DOMA TO BUDE IDEÁLNÍ..VIĎ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.