Červen 2, 201015 r no aspoň na chvíli,když mám trošku oraz dnes si zajít mohl abych tu nebyl tak sám :smich:
Červen 2, 201015 r Autor tak mu je pošli ......na to tu nemusí být........naopak, když bude tady nebude doma a nevyzvedne si je
Červen 2, 201015 r Autor hele sežeň mi tu jednu poklici.....až budeš dávat někomu s FII nebo ROOM botu....tak ji sundáš a bude to Upraveno Červen 2, 201015 r od Marek
Červen 2, 201015 r nejsem čorka ale někdo nám sem přinesl na služebnu jednu z Daewoo Upraveno Červen 2, 201015 r od baris
Červen 2, 201015 r Kdybych viděl nějakou poklici ve škarpě, tak možná zastavím Jako zase tam k vám jo? No to vubec netuším, ale jen tak to asi nebude
Červen 2, 201015 r No to jo, ale ta si přijede zas s tou kámoškou, takže do toho vašeho kraje se zas jen tak nepodívám
Červen 2, 201015 r tak mu je pošli ......na to tu nemusí být........naopak, když bude tady nebude doma a nevyzvedne si je bez dod.adresy to asi neklapne
Červen 2, 201015 r Autor No to jo, ale ta si přijede zas s tou kámoškou, takže do toho vašeho kraje se zas jen tak nepodívám ŽÁDNÁ ŠKODA
Červen 2, 201015 r hele sežeň mi tu jednu poklici.....až budeš dávat někomu s FII nebo ROOM botu....tak ji sundáš a bude to :smich: ty ho navádíš teda
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.