Marek Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 tady...to víš byl konec měsíce a vejplaty, uzávěrky a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 no aspoň na chvíli,když mám trošku oraz dnes si zajít mohl abych tu nebyl tak sám :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 sorry ale na to máš jirku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 no nevím co s ním je,mám tu lišty pro něj a chtěl jsem mu je poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 tak mu je pošli ......na to tu nemusí být........naopak, když bude tady nebude doma a nevyzvedne si je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 no to je zase den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 copak Libore......máš zamlžený kamery??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 To né Dneska jsem venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 aha tak proto...asi na tebe prší co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 máš SZ Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 jj...pošpitáme si sami bez Ondry..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Ondra si tu stejně rozumí nejlíp sám se sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 asi jo.....nechci ani vědět co např. dělá, když je doma úplně sáááááám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 To mě teda taky nějak nezajímá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 tak konečně jsme jednou spolu za jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 (editace) hele sežeň mi tu jednu poklici.....až budeš dávat někomu s FII nebo ROOM botu....tak ji sundáš a bude to Editováno: 2. Červen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 (editace) nejsem čorka ale někdo nám sem přinesl na služebnu jednu z Daewoo Editováno: 2. Červen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 srabe....... a poptej se ...dík...kdy sem jedeš a na jak dlopuho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Kdybych viděl nějakou poklici ve škarpě, tak možná zastavím Jako zase tam k vám jo? No to vubec netuším, ale jen tak to asi nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 jakto vyzvednou herečku...vždyť jsi jí tu nechal nebo ne???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 No to jo, ale ta si přijede zas s tou kámoškou, takže do toho vašeho kraje se zas jen tak nepodívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 tak mu je pošli ......na to tu nemusí být........naopak, když bude tady nebude doma a nevyzvedne si je bez dod.adresy to asi neklapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 No to jo, ale ta si přijede zas s tou kámoškou, takže do toho vašeho kraje se zas jen tak nepodívám ŽÁDNÁ ŠKODA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 hele sežeň mi tu jednu poklici.....až budeš dávat někomu s FII nebo ROOM botu....tak ji sundáš a bude to :smich: ty ho navádíš teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 ŽÁDNÁ ŠKODA no slivovičku ještě asi máš, tak už jezdit nemusím co? KAMARÁDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.