Červen 4, 201015 r čus lidi! Evík: z toho si nic nedělej, já už sem se v půl 7 válel na zahradě v bahně
Červen 4, 201015 r kéžby, zapojoval jsem vlek za auto v žabkách a krapet mě to ujelo, no kdyby jste mě viděli, tak se válíte ještě teď Upraveno Červen 4, 201015 r od pešír
Červen 4, 201015 r jo takhle , sikula no :DD No tak hlavne ze je patek ( kua to teda nevim jak to zmaknu kdyz je terpve 7:33
Červen 4, 201015 r tož to mám dnes v poho, až vyrazim do práce, naložim do auta cca 500 kg stříšek na plot (né do fabky) odvezu je, pak je zase složim, natřu sloupky na plot a hotovo vyděláno ale podle dnešní šikovnosti... to bude ještě pr*el hele Evíku, ty máš nový auto?
Červen 4, 201015 r Jak si na to přišel ty kluku ?? no podle včerejší šikovnosti bych se nedivil kdybych dneska přišel dom a byly vyměněné zámky :smich:
Červen 4, 201015 r někdo tě v podvečer vyfotil :smich: a ta podoba Upraveno Červen 4, 201015 r od pešír
Červen 4, 201015 r to abych ti zvedl poránu ego víš. No nic letim makat a vydělávat na důchodce, černočechy a na vládu
Červen 4, 201015 r tak si to pešku užij ja budu dělat hovno ( to mi jde ) a budu na tebe myslet jak se dřeš :DD
Červen 4, 201015 r klidné je to jóóó / mam takovej pocit ze to ale dlouho nevydrzi no pokud se ten alkohol bude v tobě držet tak budeš v poho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.