spineshank Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 no tak si dej pořádně do trumpety a nějakou zeleninku nezapomeň k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Dneska prga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Dneska to bude asi hodne zajimavej den .. uz mi snad 259x upadla tuzka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 čus lidi! Evík: z toho si nic nedělej, já už sem se v půl 7 válel na zahradě v bahně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 pešku , koukám si měl stejně plodnej večír :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 (editace) kéžby, zapojoval jsem vlek za auto v žabkách a krapet mě to ujelo, no kdyby jste mě viděli, tak se válíte ještě teď Editováno: 4. Červen 2010, autor: pešír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 jo takhle , sikula no :DD No tak hlavne ze je patek ( kua to teda nevim jak to zmaknu kdyz je terpve 7:33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 tož to mám dnes v poho, až vyrazim do práce, naložim do auta cca 500 kg stříšek na plot (né do fabky) odvezu je, pak je zase složim, natřu sloupky na plot a hotovo vyděláno ale podle dnešní šikovnosti... to bude ještě pr*el hele Evíku, ty máš nový auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Jak si na to přišel ty kluku ?? no podle včerejší šikovnosti bych se nedivil kdybych dneska přišel dom a byly vyměněné zámky :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 (editace) někdo tě v podvečer vyfotil :smich: a ta podoba Editováno: 4. Červen 2010, autor: pešír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 ááá další vtipálek :DD :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 to abych ti zvedl poránu ego víš. No nic letim makat a vydělávat na důchodce, černočechy a na vládu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 tak si to pešku užij ja budu dělat hovno ( to mi jde ) a budu na tebe myslet jak se dřeš :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 cao Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Jirko,není nad klidné a čisté páteční ráno,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 klidné je to jóóó / mam takovej pocit ze to ale dlouho nevydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 aspon to pocasko se umoudrilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 klidné je to jóóó / mam takovej pocit ze to ale dlouho nevydrzi no pokud se ten alkohol bude v tobě držet tak budeš v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 no ... zacinam si pohravat s myslenkou ze bych mohl zacit prilejvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 myslím že to není špatnej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 no mam akorat strach ze me to vrati zpatky do hry :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 seš hráč,si myslím že se s tím chlapsky porveš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Hezky si to rek :DD Ty tam snad makas v ty praci ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 kua nemakej a povidej si semnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.