Červen 7, 201015 r mulčovač za 30? to asi toho oc neumí co? my máme za 50 a furt se sere!! no může se ti srát i za 80 btw co má za model co se ti sere?
Červen 7, 201015 r Tak jo : Hele mám kámoše jo, a ten má kámoše :DD a ten mu něco slíbil, že mu pošle něco do SZ ale neudělal to. Jak by se měl ten můj kámoš zachovat ?
Červen 7, 201015 r Tak jo : Hele mám kámoše jo, a ten má kámoše :DD a ten mu něco slíbil, že mu pošle něco do SZ ale neudělal to. Jak by se měl ten můj kámoš zachovat ? tak řekl že ten kámoš je pěknej hajzlík ....už mu jdu říct ať to teda pošle
Červen 7, 201015 r jinak co říkáte na 46 teď už to nebude ono bez něj je to pech takto si přelámat haksnu
Červen 7, 201015 r čau Libore,no taky jsem se teď musel udělat no já se v práci nedělám, to radši počkám domu na mladou
Červen 7, 201015 r jinak co říkáte na 46 teď už to nebude ono bez něj je to pech takto si přelámat haksnu hold smůla no, teď si chvilku nezajezdí no
Červen 7, 201015 r no já se v práci nedělám, to radši počkám domu na mladou nesmíš být fajnovka a nečekat se vším hned na mladou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.