spineshank Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 čau.....tady už to pálí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 mulčovač za 30? to asi toho oc neumí co? my máme za 50 a furt se sere!! no může se ti srát i za 80 btw co má za model co se ti sere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Ondro mám problém , mohl bys mi poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 jj v sexu se vyznám ,klidně se ptej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Tak jo : Hele mám kámoše jo, a ten má kámoše :DD a ten mu něco slíbil, že mu pošle něco do SZ ale neudělal to. Jak by se měl ten můj kámoš zachovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 neskládej ten mulčovač a porad mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Tak jo : Hele mám kámoše jo, a ten má kámoše :DD a ten mu něco slíbil, že mu pošle něco do SZ ale neudělal to. Jak by se měl ten můj kámoš zachovat ? tak řekl že ten kámoš je pěknej hajzlík ....už mu jdu říct ať to teda pošle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 jdu na oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 já už jsem po obědě a teď si dáváme kafíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 čau Libore,no taky jsem se teď musel udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 jinak venku ja pařák jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 jinak co říkáte na 46 teď už to nebude ono bez něj je to pech takto si přelámat haksnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 čau Libore,no taky jsem se teď musel udělat no já se v práci nedělám, to radši počkám domu na mladou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 jinak venku ja pařák jako prase parí to pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 jinak co říkáte na 46 teď už to nebude ono bez něj je to pech takto si přelámat haksnu hold smůla no, teď si chvilku nezajezdí no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 no já se v práci nedělám, to radši počkám domu na mladou nesmíš být fajnovka a nečekat se vším hned na mladou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 tak lepší než si to dělat mezi sekačkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 jako já to nikdy takto nezkoušel,ale rád si nechám poradit od zkušenějšího Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 no sám si psal, že ses teď musel udělat, tak si to asi už vyzkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 čus lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 nazdar Máro, dneska odpolední? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 ne už jsem doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 čau Máro,bacha na Libora,má dnes nějaký choutky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 to nevadí...já se právě dobře vy*ral..tak je tam dost místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 No jako Ondro, zas to nesváděj na mě, ty si tu dnes začal s tím, že sis to udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.